foto VR1 zaal 120116Komende vrijdag 15 januari mogen de vrouwen van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau zich wederom opmaken voor een thuiswedstrijd. Een week na de zege in de derby tegen Dansschool Biersteker/Plubos (8-2) wacht er opnieuw een belangrijk duel in de strijd om een play-offs ticket. In Sporthal Waardergolf komt namelijk het op de vijfde plaats staande Zuidoost United op bezoek. De Amsterdamse formatie is dus ook nog steeds in de race voor de play-offs aan het eind van de reguliere competitie.

Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau is na de overwinning van afgelopen vrijdag weer opgeklommen naar een tweede plaats in de Eredivisie, al heeft men wel een wedstrijd meer gespeeld ten aanzien van de concurrentie. Het drie plaatsen lager staande Zuidoost United heeft slechts vier verliespunten meer dus de thuisploeg weet dat een goed resultaat van cruciaal belang is. De ploeg van de beide coaches Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo ziet in de Amsterdammers dan ook een geduchte tegenstander al zal de 3-5 overwinning eerder dit seizoen in de uitwedstrijd ongetwijfeld vertrouwen geven voor het duel van vrijdag.

De wedstrijd Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau-Zuidoost United start vrijdag om 21.15 uur. De toegang is Waardergolf is zoals altijd gratis.