Leo SoetersAfgelopen weekend bereikte ons het bericht dat Leo Soeters is overleden. Leo was vanaf 1998 bij Reiger Boys betrokken bij de vrouwen. De eerste 4 jaar als verdienstelijk verzorger en daarna ging Leo verder met zijn grote passie fotograferen. Leo begon als hobby fotograaf maar al snel pikten diverse websites, de KNVB, de Beneleage en de eredivisie zaal zijn kwaliteiten als fotograaf op en maakte hij diverse reportages in binnen- en buitenland. Ook bij Reiger Boys veld- en zaalvoetbal was hij betrokken met het maken van team foto’s en legde hij de wedstrijden vast op camera.

Naast deze werkzaamheden hebben wij ook de afgelopen jaren nog veelvuldig gebruik mogen maken van Leo zijn verzorg kwaliteiten, nog altijd ging hij mee met trainingskampen, dubbele speelrondes (Pinksteren/Pasen), maar ook als een speelster geblesseerd was en niet op de club kon komen. Dan was het voor Leo niet te gek om bij de speelster aan huis de verzorging te bieden. Zoals jullie lezen zullen wij een bijzonder mens gaan missen die voor iedereen klaar stond. Wij wensen de familie, vrienden en vriendinnen van Leo alle steun om dit verlies te dragen.

Rust zacht Leo

Foto: Paul van der Molen

Aanvullend bericht:

Lieve voetbalsters, fotografen, trainers, coaches, verzorgers en andere betrokkenen,

Aanstaande zaterdag om 13:30 zal er een afscheidsdienst plaatsvinden in Den Helder bij de Olea Hof. Leo ligt opgebaard in de Olea Hof in Den Helder (Ijsselmeerstraat 63 A, 1784 MB). Van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 17:00 is er gelegenheid om afscheid te nemen van Leo. De exacte informatie over de afscheidsdienst zal later op de pagina van Leo worden geplaatst.

Alvast vooruitlopend op de afscheidsdienst, willen we laten weten dat er voor iedereen de kans is om de dienst bij te wonen en steun te betuigen aan de familie. Omdat er verwacht wordt dat er veel mensen zullen komen uit de fotografie- en sportwereld, zouden wij graag met jullie iets voor Leo uit eerbetoon willen doen. Na de afscheidsceremonie zal er ruimte zijn om samen te komen, hierna zal Leo naar het crematorium worden gebracht (de crematie vindt plaats in besloten kring). Het idee is om een erehaag te vormen als de auto richting het crematorium vertrekt. We willen iedereen vragen om op dat moment je club-shirt/voetbalshirt/sportshirt aan te trekken. Zodat we allen in ons sportshirt uit respect kunnen laten zien hoe bijzonder Leo voor ons was en dat we een hele lieve, trouwe man zullen gaan missen. Verder vragen we je om een rode roos voor bij de kist mee te nemen.

Omdat het heel lastig is om iedereen uit de sportwereld/werkomgeving te bereiken, willen we jullie vragen dit bericht zoveel mogelijk te delen, zodat iedereen de kans krijgt een keuze te maken of hij/zij aanwezig wilt zijn bij de afscheidsdienst.