Talententrainingen 13Maar liefst 26 meiden hebben zondag 7 februari deelgenomen aan de talentendag van Reiger Boys zaalvoetbal. De meiden in de leeftijdscategorie van 11 t/m 18 jaar hebben 2 uur lang verschillende oefeningen gedaan. De meiden kwamen uit heel Noord-Holland. Van Landsmeer tot Zwaagdijk en van Schagen tot Heemskerk. Onder leiding van de trainers en speelsters van Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau werden de trainingen in goede banen geleid. Voor het eerst waren er 2 groepen. De Meiden D-pupillen tussen 11 en 13 jaar en de Meiden C-junioren en Meiden B-junioren groep van 14 t/m 18 jaar.

De talententraining die vanwege beschikbaarheid in Obdam plaats vindt geeft meiden de mogelijkheid kennis te maken met zaalvoetbal om daarna eventueel door te stromen naar de jeugdselectieteams van Reiger Boys. Reiger Boys heeft op dit moment het enigste meisjesteam dat uitkomt in de C-jongenscompetitie van heel Nederland. Wij zijn daar erg trots op.

Ook een keer deelnemen aan de talententraining op zondag 28 februari is er een nieuwe mogelijkheid. Meld je aan via zvtalenten@reigerboys.nl

Foto's: Paul van der Molen

Talententrainingen 20
Talententrainingen 21