trainerDe jeugdopleiding van Reiger Boys is vol aan de slag met het indelen van de jeugdtrainers voor 2016-2017. Hiervoor zijn al met verschillende jeugdtrainers afspraken gemaakt voor het volgende seizoen. Voor een aantal jeugdteams zijn we nog op zoek naar een enthousiaste trainer. Dit kan enerzijds een trainer zijn welke graag wil beginnen en die bij Reiger Boys een opleidingstraject in wil gaan of een ervaren trainer.

Het diploma TCIII is niet vereist. Uiteraard behoort het volgen van KNVB-cursussen tot de mogelijkheden en natuurlijk is er begeleiding binnen de vereniging.

Binnen Reiger Boys hebben we een jeugdopleiding welke werkt met een spelersvolgsysteem. Daarnaast zijn er verschillende avonden voor trainers om ervaringen te delen.

Lijkt het je leuk om bij Reiger Boys training te geven aan de leergierige jeugdspelers, wil je hun voetbalplezier versterken, ben je enthousiast en bekwaam en wil je een steentje bijdragen om het voetbalniveau te verhogen, reageer dan naar jeugdopleiding@reigerboys.nl