Talententraining 1Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau organiseert op 20 maart voor de vierde keer dit seizoen een talententraining voor meiden tussen de 10 en 18 jaar. De vorige training werd maar liefst door 35 enthousiaste meiden bezocht. Drie uur lang wordt er door meiden in verschillende leeftijdsgroepen getraind. Verschil met de vorige trainingen is dat op 20 maart er ook 2 oefenwedstrijden op het programma staan. De D leeftijdsgroep speelt tegen een team van ZVV Zwaag en de C leeftijdsgroep speelt tegen het huidige MC1. Het enigste meisjesteam uitkomend in competitieverband van Nederland.

Doelstelling van Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau is om de jeugdopleiding verder uit te breiden met een aantal meidenteams. Ook richting de start van de Eredivisie meiden (onder 18) competitie die volgend seizoen met een aantal andere vrouwen eredivisie clubs van start gaat. Over de invulling wordt nog gesproken maar dat hier aandacht door de clubs en de KNVB aan gaat worden gegeven mag duidelijk zijn.

Meiden die mee willen trainen kunnen zich helemaal gratis aanmelden bij Monique van der Rijst via e-mailadres zvtalenten@reigerboys.nl . Vermeld je naam, je geboortedatum, telefoonnummer en veldvoetbalvereniging. Er wordt dan contact met je opgenomen. Enige voetbalervaring is wel gewenst.

Mocht je zelf een kijkje willen nemen bij de talententraining deze vind plaats in Sporthal de Stap in Obdam van 09:00 uur tot 12:00 uur. Ook in April en Mei organiseert Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau nog een talententraining.

Credits Foto: D&P Sportfotografie

 aankondiging new 20maart