IMG 20151010 WA0002Reiger Boys E2 had in het begin van het seizoen moeite om voetballend oplossingen te vinden, en had dan ook moeite om wedstrijden te kunnen winnen, het resulteerde dat we in de 2 klasse 02 (najaar) als laag in de ranglijst te eindigen namelijk op plaats 11 van de 13. De trainer's wisten dat er veel werk aan de winkel waren om de jongens van de E2 weer aan het voetballend te krijgen in het voorjaar competitie, wij hebben met het team afspraken gemaakt hoe we beter willen worden om niet nog eens laag te eindigen in de voorjaar competitie. Focus op de trainingen en wedstrijd hebben wij als trainers als basis genomen om in het voorjaar competitie te willen meedoen in de bovenste deel van de ranglijst.

Nu het seizoen bijna op zijn eind is moeten wij nog 2 wedstrijden winnen om het kampioenschap in de 2e klasse binnen te halen, want we staan 3 punten los van de nummer 2 in de ranglijst, door hard te werken met de training en door veel te praten met elkaar, laten de resultaten zien dat we met het team op de goede weg zijn om beloond te worden door kampioen te worden in de 2e klasse door de afspraken die wij als team met elkaar hebben besproken zijn nagekomen.
zaterdag 16 april 2016 zal onze eerste "finale" worden gespeeld uit bij de Rijp, als wij daar de 3 punten kunnen binnenhalen rest ons nog de opdracht om op 12 mei 2016 thuis wederom tegen de Rijp om 18:30 uur af te trappen om dan het Kampioenschap te kunnen vieren...natuurlijk rekenen wij op 12 mei op een hoop publiek om ons te steunen tijdens dit duel.

Andika en Tyrone.(Trainers E2)

Screenshot 2016 04 10 16 38 40