143 140416Hoewel het 1e vrouwenteam in een moeilijke fase zit lijkt het met de talenten daarachter wel goed te zitten. De hoogste meidenteams van Reiger Boys, de MA1, MB1 en MC1, presteren allen uitstekend in competitieverband. Alle drie de teams staan bovenaan in de hoofdklasse en de MA1 kan komende zaterdag 16 april zelfs al kampioen worden in de thuiswedstrijd tegen Sporting '70 (10.15 uur). Behalve de prima prestaties in de competitie wisten de drie genoemde teams gisteren ook allemaal de halve finale van de beker te bereiken. Reiger Boys MA1 deed dat door thuis met 5-0 te winnen van Always Forward MA1 (zie foto). Reiger Boys MB1 speelde de kwartfinale in en tegen Medemblik en wist met 0-4 te zegevieren en de grootste zege was voor de MC1 dat thuis met 6-0 te sterk was voor Buitenveldert MC2.

Met drie meidenteams in de halve finale is er dus nog volop kans op bekersucces. De finale van de KNVB-beker zal traditiegetrouw gespeeld worden op de velden van Legmeervogels te Uithoorn en dat zal dit jaar gebeuren op zaterdag 21 mei.

Overigens is nieuwe aanwas van meiden/vrouwen altijd welkom bij Reiger Boys. Stuur een mailtje naar meiden@reigerboys.nl en kom vrijblijvend meetrainen.

trainingen meiden