IMG 5341De op een na laatste wedstrijd van de competitie, was de thuiswedstrijd tegen Purmerend C3. Net voor de wedstrijd stoptte het gelukkig met regenen en scheen zelfs de zon. Dat was vast een voorteken. Helaas was de scheidsrechter die gepland stond er niet en moest er erg worden geleurd om assistentie. Jammer. Uiteindelijk heeft de de coach zelf besloten te gaan fluiten en een vader als assistent langs de lijn, om de jongens te coachen en de wissels te doen. Langs de lijn was er nog meer interresants te beleven, want daar stond Danny de Munk zijn zoon aan te moedigen die bij P'rend voetbalt.

Nu de wedstrijd. Bij vlagen werd er goed gespeeld en ook verdedigd. Ineens kreeg Dave Timmer een bevlieging en besloot bijna vanaf de middelijn de bal op doel te schieten.Vlak voor het doel deed de bal iets raars maar belandde dus wel achter de keeper. 1 - 0. Later bleek dit de kampioensgoal te zijn. In de 2e helft was het spel ongeveer hetzelfde, alleen nog wel een stuk of drie kansen op nog meer doelpunten.

De scheids had het soms zwaar te verduren door commentaar langs de lijn, maar ach. Het was even wachten voor de zekerheid op de uitslag van de koploper maar die speelde gelijk en hun laatste wedstrijd, dus qua punten en doelgemiddelde kan het niet meer stuk,met as zaterdag de laatste wedstrijd,dan UIT tegen Purmerend.

Mannen gefeliciteerd, jullie zijn de verdiende kampioen.