Zaalvoetbal RB TrefferZaalvoetbalvereniging Reiger Boys / Treffer Uitzendbureau hebben de contracten met trainers Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo verlengt. Ook Bob Kool die dit seizoen verantwoordelijk was voor het jeugd talententeam en stage liep bij de selectie voor de TC3 cursus gaat het trainersgilde van de Waardse zaalvoetbalformatie komend seizoen vast versterken.

Voorzitter zaalvoetbal Ron Veerman is tevreden met de gemaakte stappen. “Volgend seizoen willen we echt de aansluiting vinden met de top. De doelstelling blijft het behalen van de play-offs. We gaan verder met één selectie van 22 speelsters waaruit Vrouwen 1 en 2 wordt gemaakt. Hiermee moet de concurrentie binnen de selectie vergroot worden iets wat afgelopen seizoen soms ontbrak. Moraal en Kasanwirjo blijven verantwoordelijk voor Vrouwen 1. Kool wordt verantwoordelijk voor Vrouwen 2. Het huidige Vrouwen 2 wordt vanaf volgend seizoen Vrouwen 3. De drie trainers lijken elkaar richting het einde van het seizoen gevonden te hebben en zijn erg blij dat ze samen verder kunnen om het niveau verder omhoog te brengen. Verder zoeken we nog een teammanager en krijgen we bij de thuiswedstrijden een fysiotherapeut tot onze beschikking. Allemaal stappen om verder te professionaliseren.”

Op de vraag aan Veerman of er nog activiteit op de transfermarkt kan worden verwacht verschijnt er een kleine glimlach. “Eén naam mag ik bevestigen dat is Biersteker / Plubos speelster Lisa de Groot. Er stoppen vier dames van Vrouwen 1 dus we zullen toch wat ervaring moeten halen. Verder mikken wij op onze jeugdopleiding die volgend seizoen ook flink wordt uitgebreid. Voorbeeld hiervan is Jitske Li die de laatste drie wedstrijden bij Vrouwen 1 heeft meegespeeld. Qua jeugdteams kom er naast een MC volgend seizoen een MD en MB team bij. Allemaal de resultaten vanuit de talententrainingen. Er wordt door de trainers keihard aan gewerkt. Zodra er nieuws is melden wij ons uiteraard.”