BusDe mannen van het tweede elftal zijn bezig een opmerkelijke prestatie neer te zetten. Het team, inclusief de trainer en begeleiders, werd vorig seizoen al kampioen en heeft nu wederom een gerede kans om een klasse hoger te gaan spelen. Zaterdag 11 juni vindt de finale plaats van de nacompetitie op neutraal terrein. De tegenstander is OSV 2, een goede bekende die ons tweede team ook in de reguliere competitie tegenkwam. De plaats van handeling is het terrein van SV De Rijp.

Flink wat enthousiaste supporters waren afgelopen zaterdag (4 juni) getuige van de uitschakeling van Overbos 2 uit Hoofddorp door Reiger Boys 2. Weliswaar verloren de geelzwarten met 1-2, maar de uitwedstrijd hadden zij ruim gewonnen, met 7-2. Om de finale extra cachet te geven en de vele supporters plus de spelers en begeleiding te laten weten dat wat extra steun net de doorslag kan geven, hebben “De Vrienden van Reiger Boys” toegezegd dat zij de bus zullen sponsoren.

De wedstrijd begint om 12:30 uur en de bus vertrekt om 11:00 uur. Er zijn nog een aantal plekken in de bus beschikbaar. Wie mee wil kan bellen of mailen met Nico de Krijger via 06-21832304 of n.dekrijger@quicknet.nl. Doe dit snel wat vol = vol. Zodra de bus weer terug is op sportpark de Wending zal de kantine geopend zijn.