IMG 1563 F1 080616Het seizoen van de F1 is bijna afgelopen. Het begon in augustus met het VTT Districtskampioenschap West 1. Zonder Dylan (gebroken arm), waren de mannen goed begonnen aan het seizoen. Met goed voetbal en de juiste inzet eindigden we op een knappe 4e plaats, uiteindelijk goed voor een ticket naar het NK aan het einde van het seizoen. Na deze succesvolle start, duurde het bekertoernooi slechts 3 wedstrijden. De najaarscompetitie, met oa Koedijk, SVW, Vrone, AFC'34, KSV, Foresters en Kolping Boys als tegenstander, was een goede graadmeter om te zien hoe sterk Sven, Milan, Thomas, Adne, Dylan, Jorden, Twan, Jelle en Stijn als team zouden zijn.

Met wisselende resultaten werd ook hier een knappe 4e plek veroverd. Tijdens de winterstop was het zaalvoetballen (Bart Blok-toernooi en Borchland-toernooi in A'dam) een leuke afwisseling. Dat smaakte naar meer en zodoende deden de mannen mee met het White Stones Boardingtoernooi in Egmond. Hier werd een prima toernooi gespeeld met een zinderende finale tegen Kolping Boys (0-2 achter, 2-2 gelijk komen en afmaken in de shootouts). Het "voorjaar" begint met een mindere wedstrijd tegen KFC. Uiteindelijk weten de mannen Purmerend, KFC, RCZ en Westfriezen voor te blijven. De 1e plaats moet weliswaar gedeeld worden met Fortuna Wormerveer, maar in dit deelnemersveld is dit een prima prestatie.

Na nog een paar leuke toernooien gespeeld te hebben en een gezellige bbq afgelopen zondag bij onze sponsor Tante Suus, moet het mooiste nog komen voor onze toppers : het Nederlands Kampioenschap voor F-pupillen, locatie Leek (Groningen), datum : aankomende zaterdag 11 juni, tegenstanders in poule : ATC'65 (Hengelo), RKDEO (Nootdorp) en Olympia'18 (Boxmeer). Na de poulewedstrijden in de ochtend, volgen de finalewedstrijden in de middag, hopelijk met mooi weer. Onze mannen kunnen zich nog 1 x vol geven voor een mooi sportief einde van dit seizoen.
Bij deze wil ik alvast Stijn, Milan, Twan, Jorden, Jelle, Sven, Thomas, Adne en Dylan enorm bedanken voor dit mooie seizoen. Ook wil ik Reinoud Menet en Dirk Jan van Barneveld bedanken voor hun hulp bij de wedstrijden en trainingen. Alle ouders en andere supporters bedankt voor jullie support.