Heren 2 110616Zaterdag moesten wij na een lang en prachtig seizoen de finale spelen voor promotie naar de reserve 2e klasse tegen OSV 2. Na lang met 0-1 voor te hebben gestaan sloeg na de rode kaart voor ons twintig minuten voor tijd de wedstrijd volledig om en verloren wij met 3-1. Grote teleurstelling uiteraard we waren er zó dichtbij en we hadden dus op meer gehoopt. Toch was het een dag om niet snel te vergeten. We gingen met een grote bus die beschikbaar was gesteld door de Vrienden van Reiger Boys, waarvoor nogmaals onze dank, richting de Rijp gevuld met spelers en supporters, leden van de MOT, bestuur, familie en vriendinnen.

De kantine ging twee keer deze dag speciaal voor ons open namelijk voor onze bespreking en bij terugkomst na de wedstrijd en zijn daar Wilko, Aad, Lisanne en Dominique bijzonder dankbaar voor. Ook de ontvangst en de samenwerking met SV de Rijp die hun sportpark ter beschikking hadden gesteld verdiend een grote pluim.

Het was een week met een hoop geregel om dit alles voor elkaar te krijgen en ik mag zeker Jack Koopmans niet vergeten hiervoor te bedanken. Het was mooi geweest als we al deze vrijwilligers en óók al onze supporters die niet met de bus mee waren maar wel in grote getalen naar de Rijp waren afgereisd om ons aan te moedigen te belonen met een promotiefeest.

Het mocht helaas niet zo zijn. Heel mooi was om te zien dat na zo’n teleurstelling er ineens in de bus op de terugweg een feeststemming ontstond die bijna aan een kampioenschap deed denken uiteraard aangewakkerd door een paar prettig gestoorden van ons elftal. Zingend arriveerde op de Wending en we daarna nog vrolijk drie uur massaal in de kantine bleven nazitten, ja dát is ook heren twee! De toespraken van Ben en Jordy in de kantine waren alleszeggend en geven aan dat we op het goede spoor zitten en we volgend jaar vol voor het echte kampioenschap gaan!

Tevens danken wij Herman voor het vastleggen op film van de wedstrijd en Paul voor de foto’s.

Nogmaals iedereen die ons het hele seizoen hebben geholpen en gesteund op en rond het veld of met andere zaken vele malen bedankt!!! Fijne vakantie allemaal en tot volgend seizoen.

Namens heel Heren 2,
Nico de Krijger