Logo baars 2010Sinds kort dragen de spelers van Reiger Boys onder 10 trainingspakken met daarop vermeld de naam van teamsponsor J. & C.J Baars Hoofddorp B.V. Rijdt u over de A5 richting Den Haag en kijkt u halverwege naar rechts dan kunt u het bedrijf niet missen!

J. & C.J. Baars Hoofddorp B.V. staat al ruim 45 jaar bekend als een veelzijdige aannemer in G.W.W. sector. Of het nou een kleine klus is zoals het uitgraven van tuintjes, uitbouwtjes of garages. Een grotere klus zoals het uitvoeren van een bodemsanering of het aanleggen van een park kunt u altijd met Baars bellen.

Met een team van ervaren mensen en de nodige kwaliteitscertificaten op zak kunnen zij u op elk gebied binnen de G.W.W. sector bedienen. Baars heeft een uiteenlopende klantenkring van particulieren tot gemeentes en van hoveniers tot aannemers. Naast aannemer in de G.W.W. sector is Baars ook actief in tal van andere disciplines. Handel in grond- en zandproducten, groenrecycling en compostering, scheiden van grondstromen, transport en machineverhuur met ervaren machinisten behoren ook tot de activiteiten van Baars.

Door de beheersing van al deze activiteiten kan Baars voor ieder project groot of klein een totaalpakket aanbieden aan haar klanten! Kijk voor meer informatie op www.gebr-baars.nl