Met Sam, Rick en Koen als afwezigen, begonnen we deze wedstrijd met 13 spelers. Of het nou door de warmte kwam weet ik niet, maar de jongens waren niet 100 % scherp. En als er tot nu toe wat te halen viel, dan was het vandaag wel. Door de ontbrekende scherpte kwamen we dan ook op een 2 – 0 achterstand. Jacob Jan is nog steeds aan het zoeken om de jongens op de juiste positie te laten voetballen en dat is nog niet zo eenvoudig. Na de twee nul een paar omzettingen en toen leek eenieder wakker te zijn en werd er beter gespeeld. Nog voor de rust maakte Bart de 2 – 1, na een goede lange uittrap van Wouter op Kay, die de bal panklaar legde voor Bart. Die wist daar wel raad mee 2 – 1.

Na de rust speelden we veel beter, maar kansen creëren was vandaag niet makkelijk. Er stond een dijk van een laatste man bij Duinrand en die liep echt alles dicht. Er was bijna geen doorkomen aan. Duinrand daarentegen kreeg nog een groot aantal kansen, maar die wisten ze niet te verzilveren. Zelfs een pingel ging hoog over het hek.
Ok jongens. Voortaan heel scherp zijn tijdens de warming-up, zodat jullie scherp aan de wedstrijd beginnen. Dan moet het lukken. Lekker scherp trainen deze week en dan gaan jullie zaterdag 3 punten halen.
Langs de Lijn.