nieuw logo rbzaal 2016Vrijdagavond 13 januari de start van de competitie. ZOG de tegenstander. Een ploeg waar nog niet eerder tegen gespeeld is. MO15 begon zeer gecontroleerd en goed aan de wedstrijd. Liet ZOG voetballen en probeerde te loeren op de counter. Dit werd ook een aantal keer goed uitgespeeld maar steeds was daar de keeper.

Ronde de 20ste minuut brak ZOG de wedstrijd open. Een schot ging langs het lichaam van Hannah en doordat Tamara geen zicht had belande de bal in het net. MO15 bleef prima voetballen alleen was het constant ZOG die de kansen afmaakte. Bij 0-3 kwam Reiger Boys terug in de wedstrijd. Een sliding in de cirkel leverde een strafschop op die Danique benutte.

Daarna ging MO15 verder doordrukken naar voren en werd het nog een aantal keren gevaarlijk maar mocht de bal gewoon niet binnenvallen. Dat deed het wel aan de andere kant. ZOG maakte de 1-4 en dat was een beetje het knakmoment voor MO15. Eindstand uiteindelijk 1-5.

Er werd wel gewoon doorgevoetbalt en met passie maar het wilde gewoon niet lukken met scoren. Daar is nog wat werk aan de winkel. Verder moet de communicatie in het veld nog beter. Teveel onduidelijkheden moeten er nog uit. Als dat lukt komt het helemaal goed. En ach jullie zijn al het beste meidenteam in jullie leeftijdscategorie van Nederland. Het omslagpunt komt steeds dichterbij.