VR1 210117aTer voorbereiding op de 2e seizoenshelft hebben de eerste elftallen bij zowel de heren als de vrouwen gisteren een oefenduel gespeeld. Op De Wending oefende Reiger Boys VR1 tegen de beloften van Telstar en speelde Reiger Boys 1 een vriendschappelijk duel tegen zondag 3e klasser Texel '94.

Reiger Boys VR1 begon zaterdagmiddag om 12.30 uur aan het duel met Jong Telstar, en trainer/coach Cor Smit kon tevreden kijken wat zijn ploeg op de mat legde die middag. De Heerhugowaardse vrouwen gaven prima partij tegen de topklasser. Jong Telstar had in de 1e helft een voorsprong genomen via voormalig Reiger Boys-speelster Jaimy Visser. Visser die het seizoen vervolgd in het 1e vrouwenelftal van Telstar, stond ook aan de basis van de 0-2 toen uit haar corner Anna Knol raak wist te koppen. Het was Chantal Hendriksen die na een knappe actie de verdiende 1-2 op het scorebord zette, en dat was tevens de eindstand. Reiger Boys VR1 heeft nog even te gaan voor het vervolg van de competitie want pas op 11 februari spelen zij tegen Wartburgia VR2.

H1 210117Reiger Boys 1 van trainer/coach Marc van Wonderen moet volgende week al aan de bak in de competitie met een uitwedstrijd bij DZS, en oefende daarom tegen Texel '94. De eilandbewoners, uitkomend in de 3e klasse zondag, staan onder leiding van trainer Wesley Visser, en hervatten eveneens volgend weekend de competitie. De oefenmeester zal zoals bekend vanaf komend seizoen Reiger Boys onder zijn hoede nemen. Ondanks dat beide trainers nog niet over een complete selectie wisten te beschikken, maakten beide teams er zaterdagmiddag een pittig oefenduel van waarbij Reiger Boys in de 2e helft het verschil wist te maken dankzij doelpunten van Alessandro Witkamp en Michel Bakker.

Foto's van beide wedstrijden zijn te bekijken via de volgende link: https://www.facebook.com/dpsportfoto/