tribune stoel 2 2Begin dit jaar waren er berichten in de media over vandalisme bij omliggende voetbalverenigingen. Ook onze club heeft hiermee te maken gehad! Beschadigde en verweerde stoelen geven onze tribune een versleten indruk. Daarom willen wij de stoelen vervangen.

De bovenste tribune-rij (50 stoelen) wordt niet vervangen omdat deze stoelen ook regelmatig worden gebruikt als steun voor de benen waardoor beschadiging voor de nieuwe stoelen kan optreden. De planken aan de bovenkant van de tribune blijven om dezelfde reden gehandhaafd.

De overige 350 stoelen gaan bestaan uit gele en zwarte ergonomisch gevormde stoelen zonder rugleuning. Verder worden de stoelen zo aangebracht dat op de tribune de letters ‘R B’ komen te staan. Tot slot krijgt ook de dakrand van onze tribune een grondige schoonmaakbeurt waardoor de groene alglaag wordt verwijderd.

Tribunestoel adopteren

tribune stoel 2 1Reiger Boys heeft helaas niet genoeg financiële middelen om deze opknapbeurt zelf geheel te bekostigen en doet daarom een beroep op haar leden. Iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt, kan een tribunestoel ‘adopteren’. Voor slechts € 25,- per stoel adopteer je een stoel en is het ook mogelijk om de stoel te voorzien van bijvoorbeeld jouw (bedrijfs)naam. Uiteraard kun je ook andere namen of teksten op de stoel plaatsen. Verder kun je natuurlijk als team één (of meerdere) stoelen adopteren en op die manier je team, vermeld op de tribunestoel, als herinnering nalaten. De verwachting is dat we door deze actie de stoelen kunnen laten plaatsen voor ons Internationaal Youth Tournament.

De stoelen zijn te koop aan de bar!
Vergeet niet om de gewenste tekst op de stoel door te geven.

Vragen? Bel 06-10437178, Ed de Jong

ontwerp tribune