Nieuwsbrief RB sponsoring kop  

Beste sponsor,

Nog ruim een maand en het voetbalseizoen 2015 / 2016 is weer ten einde. Op sponsorgebied is er dit seizoen veel gebeurd. Door onder andere uitbreiding langs het hoofdveld van reclame mogelijkheden hebben we verschillende nieuwe sponsoren mogen verwelkomen. Door middel van deze nieuwsbrief willen wij u hiervan nader op de hoogte brengen.

Sponsor doeken langs het hoofdveld.

doeken comfortable nieuwsbrief  doek in picture 2 nieuwsbrief

Langs het hoofdveld en wel achter de doelen hebben we sinds enkele maanden frames geplaatst waarop maar liefst aan elke kant vijf borden van elke 6 meter breed en 80 cm hoog in doekvorm hebben kunnen plaatsen. De belangstelling naar deze nieuwe sponsormogelijkheid was zo groot dat wij binnen enkele weken “uitverkocht“ waren. De volgende sponsoren, zowel enkele nieuws als bestaande, zijn op deze plaatsen te vinden.

JM werkt BV - al reeds enkele jaren teamsponsor;
Toolstation NL BV – nieuw als bordsponsor;
Eplus Elektrotechnisch Installatiebureau – nieuw als bordsponsor;
Centerdesk - nieuw als bordsponsor;
Cafe - Restaurant Cirkus / Zaal – Snackbar Salto - nieuw als bordsponsor;
Comfortable Nederland BV – al enige tijd bord / team / scherm / zaalposter en bordsponsor;
Nedvolt Project & Consultancy BV – al enige jaren bord / team / scherm / zaalposter en bordsponsor;
Parketmeester Huot Denspark Alkmaar - nieuw als bordsponsor.

Wij zijn op zoek naar additionele plekken om deze borden in doekvorm te kunnen plaatsen zodat wij de sponsor die reeds een optie hebben genomen te kunnen voorzien van een plek. Een volledig overzicht van de bord sponsoren is te vinden op onze website.

Sponsoren op de schermen in de kantine.
De mogelijkheid om een advertentie te kunnen tonen op de diverse schermen in de kantine is een optie die behoorlijk in de belangstelling staat. Nieuw zijn:

Toolstation NL BV – nieuw als schermsponsor;
Parketmeester Huot Denspark Alkmaar - nieuw als schermsponsor.
Eplus Elektrotechnisch Installatiebureau – nieuw als schermsponsor;
Waerdse Security - nieuw als schermsponsor;
Comfortable Nederland BV - nieuw als schermsponsor en bordsponsor;
De Waerdse Bowling & Sportcafe – nieuw als schermsponsor;
Cafe - Restaurant Cirkus / Zaal – Snackbar Salto
- nieuw als schermsponsor.

Een volledig overzicht van de scherm sponsoren is te vinden op onze website.

Teamsponsors.
Gedurende het seizoen zijn er ook enkele sponsoren die een team hebben geadopteerd waardoor dit team nu rond loopt met een uiting van de sponsor op de kleding. Dit zijn:

Tante Suus BV - teamsponsor Reiger Boys F1
J. & C.J. Baars Hoofddorp BV - teamsponsor Reiger Boys Onder 10
Unive Verzekeringen - temsponsor Reiger Boys E2


Een volledig overzicht van de team sponsoren is te vinden op onze website.

Avond voor U als sponsor.
Afgelopen seizoen hebben we een presentatie gehad van voetbalcommentatoren Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter voor de sponsoren van onze vereniging en de Vrienden van Reiger Boys. Een avond waar na afloop verschillende contacten werden gelegd tussen sponsoren. Het was de bedoeling dat we ook dit jaar weer een avond zouden organiseren echter door allerlei activiteiten zal dit niet meer gaan lukken voor het einde van het seizoen. In het nieuwe seizoen gaat dit absoluut plaats vinden. Heeft u overigens suggesties? Mail ons dan op sponsorcommissie@reigerboys.nl of laat het uw contactpersoon van de sponsorcommissie weten.

Groot evenement op zaterdag 28 mei.
Reiger Boys organiseert op zaterdagmiddag 28 mei in samenwerking met ING een groot evenement. Details hierover volgen via de landelijke en lokale media. Uiteraard ook via onze website en FaceBook pagina. Noteert u alvast als sponsor deze middag in uw agenda. Een uitnodiging hiervoor ontvangt u in de week voor het evenement.

Reiger Boys Internationaal Jeugd Toernooi.

IYT 16 9 scherm 2016 Komende zaterdag 7 mei wordt voor de zevende maal het Reiger Boys Internationaal Jeugd Toernooi (International Youth Tournament) gehouden. Een toernooi met verschillende deelnemers uit binnen- en buitenland. Zowel betaald voetbal organisaties (BVO) als amateur verenigingen. Wij hopen alle Reiger Boys sponsoren te mogen ontvangen op dit grote evenement waar vele duizenden bezoekers verwacht worden. U kunt zich melden bij de bar op het horecaplein. Deze bevindt zich links van het gebouw gezien vanaf de entree. Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door de onderstaand sponsoren.
IYT sponsoren

Meer informatie omtrent het Reiger Boys Internationaal Jeugd Toernooi is te bekijken op de speciale IYT website. Het programmaboekje ligt zaterdag voor uw klaar en is ook al te bekijken via deze link.

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie v.v. Reiger Boys