Een hele rare wedstrijd vandaag. Slecht weer, matig veld en een vervelend begin. 1 van de spelers van Adelbert had geen spelerspas. De scheidsrechter ging naar zijn begeleider en die zei dat de desbetreffende speler niet mocht spelen zonder spelerspas. Ze kregen een half uur de tijd om de pas in Heerhugowaard te krijgen. Dus, iedereen weer naar binnen. Zonde van de warming up. Na een half uur geen pas, dus, Adelbert moest met 10 man spelen, want ze hadden precies 11 man. Dan is het dus heel moeilijk voor de jongens om meteen weer scherp te zijn en dat was aan het spel te merken.

Het begon niet best. Sterker nog, het was onder de maat en als het een beetje tegen gezeten had hadden we gewoon op achterstand gestaan. Allereerst werd hun spits binnen de zestien gevloerd, een pingel zou geheel terecht zijn geweest, maar de scheids vond van niet. Niet veel later mocht de spits al weer alleen doorbreken. Wouter kwam zijn doel uit en wist het schot van de spits te keren, echter zeker 1 meter buiten de zestien. De scheids zag het niet. Voor hetzelfde geld was Wouter eraf gestuurd, maar dat gebeurde dus niet. Het was overigens wel een goede redding.

Na dit voorval gingen de jongens langzaam maar zeker beter spelen. Voor de rust werd een 4 – 0 stand bereikt. Na de rust werd er beter gespeeld en zo werd het uiteindelijk 13 – 1. Een rare wedstrijd dus. Snel vergeten en weer scherp gaan trainen, want dat ontbreekt er nog aan jongens. Het moet scherper en serieuzer op de training. Zoals ik vorige keer al schreef, kan het dan nog een heel leuke tweede seizoenshelft worden. Pak het op!!!

Langs de lijn