foto ninaNiña George-Koek is komend seizoen de nieuwe hoofdtrainster van de zaalvoetbalvrouwen van Reiger Boys die uitkomen in de landelijke Eredivisie. De 44-jarige Niña was voor het bestuur de ideale kandidaat om huidige trainers Wouter Moraal en Giovanni Kasanwirjo op te volgen. Niña is geen onbekende in de zaalvoetbalwereld. Ze heeft als speelster landskampioenschappen meegemaakt en kwam uit voor het Nederlands zaalvoetbalteam.

Niña is op dit moment hoofdtrainer / coach van de heren 2 selectie van Hovocubo. Daarnaast is Niña assistent trainer van Sander van Dijk bij de Hovocubo heren 1 selectie. Niña brengt dus een berg aan ervaring mee.

In de gesprekken met Niña is naar voren gekomen dat zij prima past binnen onze visie en bij onze wensen. Hiermee zullen we gaan bouwen, met als doel het hoogst haalbare met de groep te bereiken.

Wij zijn als bestuur ontzettend trots op het aanstellen van Niña. Met haar ervaring, visie en beleving kan George-Koek bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de selectie en integratie van de jeugd . Zowel bestuur als Niña verheugen zich op de toekomstige samenwerking. Niña tekent een contact voor één jaar, met de intentie langer met elkaar door te gaan.

Namens het bestuur van VV Reiger Boys

foto nina