IMG 4171Zaterdag 21 januari; waar de rest van Nederland nog in zijn bed lag omdat bijna overal in het voetbal was afgelast had Reigerboys O8-2 zijn eerste echte competitie wedstrijd op een “groot” veld uit in Schoorl tegen Duinrand S O8-2 om 09:00. Met veel strijd en passie wisten de mannen de wedstrijd met 2-1 te winnen. Een voorbode van een prachtig verlopen voorjaarsseizoen. Met 12x winst, 1x verlies (die vergeten we gewoon ), 91 doelpunten voor en maar 9 tegen is het team afgetekend kampioen geworden in de 1e klasse. Een wereld prestatie!

Als begeleiders en trainer zijn wij dan ook super trots op deze mannen. Binnen 13 wedstrijden zijn ze enorm gegroeid als individu en als team. Ze hebben echt geleerd om samen te werken, nooit op te geven en elke wedstijd het uiterste uit zichzelf te halen. Geweldig om langs de kant de energie te zien die ze elke wedstrijd ten tonele brengen.

Uiteraard mogen we de ouders niet vergeten. Altijd (bijna dan) op tijd aanwezig, enthousiast aanmoedigen en tijdens de rust altijd een bakkie koffie voor ons meenemen.
Zonder jullie was het niet zo gezellig geweest. Bedankt.

Finn, Teun, Thomas, Noah, Naut, Julian, Rafi, Kaya, Marvin en Koen bedankt voor een fantastisch voorjaarsseizoen!
Veel succes volgend seizoen in jullie nieuwe O9 teams.

Het begeleidingsteam van O8-2

IMG 4143

IMG 4171

IMG 4228