Nieuwsbrief RB sponsoring kop  

Beste sponsor,

Het is alweer even geleden dat wij u als sponsor van v.v. Reiger Boys, door middel van een nieuwsbrief, op de hoogte hebben gebracht van wat er speelt op sponsorgebied binnen onze vereniging. Niet alleen van het veldvoetbal, maar ook van onze zaalvoetbal afdeling.

ING hoofdsponsorschap verlengdHoofdsponsorschap ING met drie jaar verlengd
Sinds 1 september 2014 heeft ING zich voor drie jaar met een intensief hoofdsponsorschap aan v.v. Reiger Boys verbonden. Reiger Boys was één van de amateurclubs in Nederland die uit bijna 800 aanmeldingen beloond werd met het sponsorschap. Met het sponsorprogramma wil de ING samen met de KNVB het amateurvoetbal in Nederland verder vooruit helpen. En dat krijgt een fantastisch vervolg! Reiger Boys heeft een verlenging van drie jaar van het intensief hoofdsponsorschap binnengehaald.

Lees meer

Nieuwe sponsoren
Er zijn weer verschillende bedrijven die met onze vereniging een overeenkomst hebben afgesloten voor één of meerdere sponsoropties. Het gaat om de volgende bedrijven:

Een volledig overzicht van onze sponsoren is te vinden op onze website www.reigerboys.nl

doeken comfortable nieuwsbriefProminente plek achter doel hoofdveld beschikbaar
Vorig seizoen is er een doek geplaatst achter het doel aan de oostkant van het hoofdveld. Inmiddels is er ook een frame geplaatst aan de westkant, waardoor er een nieuwe plek is voor een sponsordoek van 5 bij 2 meter achter het doel. Deze positie is per direct beschikbaar. Interesse? Laat het ons weten via sponsoring@reigerboys.nl

tribune stoel 2 2Uw bedrijfsnaam op een tribune stoel?
Na ruim 15 jaar zijn de stoelen op onze tribune versleten en aan vervanging toe. Vele leden en vrijwilligers hebben inmiddels al een nieuwe stoel geadopteerd. Voor slechts 25 euro per stoel kunt ook u, als sponsor van onze vereniging, een stoel adopteren met daarop vermeld uw eigen of bedrijfsnaam. Indien u één of meerdere stoelen wilt adopteren kunt u dat laten weten via sponsoring@reigerboys.nl. U ontvangt dan op naam van uw bedrijf een factuur inclusief de BTW en wij verzorgen voor u de rest.

Voetballogo Vrienden van RBAvond voor U als sponsor
Begin 2015 hebben we een presentatie gehad van voetbalcommentatoren Jeroen Elshoff en Jeroen Grueter voor de sponsoren van onze vereniging en de Vrienden van Reiger Boys. Een avond waar na afloop verschillende contacten werden gelegd tussen sponsoren. Dit zou afgelopen jaar een vervolg hebben gekregen, echter wegens omstandigheden heeft dit niet kunnen plaats vinden. Inmiddels hebben we een datum. Vrijdagvond 19 mei aanstaande. Noteert u deze datum alvast in uw agenda. Media april ontvangt u van ons een persoonlijke uitnodiging.

IYT logoReiger Boys Internationaal Jeugd Toernooi
Op zaterdag 27 mei wordt weer het Reiger Boys Internationaal Jeugd Toernooi (International Youth Tournament) gehouden. Een toernooi met verschillende deelnemers uit binnen- en buitenland met zowel betaald voetbal organisaties (BVO) als amateur verenigingen. De sponsoren van voorgaande edities zullen wij binnenkort benaderen met de vernieuwde sponsoropties. Interesse om uw bedrijfsnaam aan dit grote evenement te verbinden? Laat het ons weten via sponsoring@reigerboys.nl

Met sportieve groet,
Sponsorcommissie v.v. Reiger Boys