tribune stoelenAfgelopen week zijn de leden van het MOT team flink aan de slag geweest om de tribune te voorzien van nieuwe stoelen. Vanmorgen is het laatste deel gereed gemaakt. Zo kunnen de wedstrijden tijdens het International Youth Tournament op 27 mei worden gevolgd van een nieuw ingerichte tribune.

Het is nog steeds mogelijk om voor slechts € 25,- een stoel te adopteren. De stoel wordt dan voorzien van een door jouw gekozen (bedrijfs)naam. Uiteraard kun je ook andere teksten op de stoel plaatsen. Verder kun je natuurlijk als team één (of meerdere) stoelen adopteren en op die manier je team, vermeld op de tribunestoel, als herinnering nalaten.

Wil je net als de voorzitter (zie foto) jouw naam nog tijdens het toernooi op de tribune hebben dan is het zaak om uiterlijk zondag 21 mei je bestelling te plaatsen. Vervolgens verzorgt Helder Zeefdruk dat de naam of tekst mooi zichtbaar op de stoel komt te staan.

Een stoel kan in de kantine worden afgerekend of bel/app 06 104 37 178. Vergeet niet de gewenste naam/tekst op de stoel door te geven.

Ed de Jong

stoel ben

tribune stoelen