IMG 1024Het voetbalseizoen 2016/2017 loopt op zijn eind. Soms komen er dan ook wisselingen van de wacht binnen ons vrijwilligerslegioen voor, die ervoor zorgt dat de bal om te voetballen rollen blijft! In dit geval geeft Coördinator van de JO12/13, Eithel Loopstok het stokje over aan zijn opvolger. Deze afwisselende werkzaamheden om alle zaken omtrent desbetreffende leeftijdsgroep heeft Eithel enige jaren uitgevoerd. Langs deze weg bedanken wij Eithel dat hij deze belangrijke taak binnen de jeugdafdeling naar volle tevredenheid heeft uitgevoerd, zodat er goede resultaten zijn behaald.

Voetbalzaken Facilitair is verheugd dat er overeenstemming met Stefanie Hoogland is bereikt om de taken van Eithel Loopstok over te nemen. Stefanie is een jonge energieke ondernemende vrouw waarvan 2 zonen ook actief zijn bij Reiger Boys. Ook haar man Dennis is actief binnen de vereniging. Doordat Stefanie naast de trainer van het elftal van haar zoon alle zaken buiten het voetbal ging regelen viel zij bij ons op. Wij zijn met haar in gesprek gegaan en hebben samen met haar bekeken in wat voor functie zij ons op dit moment het beste zou kunnen ondersteunen. Resultaat van dit gesprek is dat Stefanie de taak van Jeugd Coördinator JO12/13 gaat invullen. Gezien het arbeidsverleden, de visie welke zij nastreeft en hoe zij nu in het circuit acteert zijn wij ervan overtuigt, dat we samen met Stefanie een mooie toekomst tegemoet gaan bij Reiger Boys.

Op de foto verwelkomd Frank Heemsbergen, Hoofd Jeugd Coördinator Reiger Boys Stefanie Hoogland als Coördinator voor de JO12/13. Voor het komende seizoen zijn wij nog op zoek Coördinator Kabouters en een Coördinator voor de leeftijdsgroep JO10/12. Wil jij ook zo’n mooie of andere uitdagende functie binnen onze mooie club bekleden? Of wil jij gewoon eens in de paar maanden limonade schenken? Laat wat van je horen via vrijwilligers@reigerboys.nl  Bellen mag ook: 06-25575067 of 06-13172977

Zodra wij jouw mail of belletje hebben ontvangen gaan we samen gewoon bekijken wat voor functie bij jou past!

IMG 1024