sintenpiet261117Het feest begon al op het trainingsveld. Voetbal Piet, Kunstgras Piet, Schoorsteen Piet en Verliefde Piet lieten maar al te graag hun voetbalkunsten zien tijdens de training van de kabouters. Ze hadden zelfs hun trainingspakken van SMP Sportscare aangetrokken om zo sportief mogelijk voor de dag te komen. De kabouters werden getrakteerd op leuke pietentrucjes en natuurlijk ook op pepernoten. De pieten vonden de afwisseling met het beklimmen van de daken geweldig en hebben al aangegeven volgend jaar weer van de partij te zijn.

Rond half 12 kwam Sinterklaas met de boot van Temming watersport aan bij Reiger Boys. Sinterklaas was benieuwd naar de voetbalprestaties van onze jongste leden en vroeg de kinderen om uitleg over hun voetbalkunstjes. Verder werden liedjes gezongen en natuurlijk ook gedanst.

Aan het einde van het feest maakte Sinterklaas de drie winnaars bekend van de kleurplaatwedstrijd. Dat was wel moeilijk want alle kinderen hadden hun best gedaan. Maar onze goedheiligman moest een keuze maken, hij had namelijk drie kaartjes gekregen van Jump City. De volgende winnaars: Jad, Burak en Sam mogen een uur trampoline springen.

Gelukkig had de lieve goede Sint aan alle aanwezige kinderen gedacht en voor hen een toepasselijk cadeau uitgezocht; een bal! De vier voetbalpieten mochten de ballen inpakken maar vonden het veel leuker om de bal in een AZ tas te schieten. En dat is gelukt. Knap toch van die pieten!!

Voor meer leuke foto’s gemaakt door Diane en Paul van het Sinterklaasfeest zie de facebookpagina van Reiger Boys https://www.facebook.com/reigerboys

Dank zij de sponsors SMP Sportscare, Temming watersport, Jump City en AZ, en in het bijzonder trainer Wesley Visser en de vrijwilligers die hebben meegeholpen met het organiseren en begeleiden van het Sinterklaasfeest, kijken we terug op een zeer geslaagde dag. Zonder hen was het feest niet mogelijk geweest!

Aankomend jaar bestaat Reiger Boys 70 jaar. Mocht u interesse hebben om uw bedrijf extra te belichten en hiermee de club te ondersteunen, of wilt u zich opgeven als vrijwilliger, dan bent u van harte welkom om dit kenbaar te maken. U kunt zich aanmelden op: vrijwilligers@reigerboys.nl Wij nemen vervolgens contact met u op.