team BBT 030118Woensdagochtend om 10:00 uur stonden de eerste spelers klaar om de spits af te bijten van het jaarlijks terugkerende Bart Blok jeugd zaalvoetbal toernooi. Doordat er voor de leeftijdcategorie MO/JO 08-09 een minieme opgave is geweest, mede door negatieve berichtgeving over het toernooi stond de organisatie voor een dilemma. Moeten we deze groep, laten spelen of lassen we deze af? Gelukkig hebben wij als organisatie het besluit genomen om alsnog deze spelers een wedstrijd te laten spelen voor de prijzen die de organisatie voorbestemd had voor iedere leeftijdcategorie.

Gestart met 13 spelers die zich opgegeven hadden (2 spelers waren ziek afgemeld), werd onder begeleiding van 2 wedstrijdbegeleiders een wedstrijd afgewerkt van 2 x 15 minuten. Wat hebben deze spelertjes toch genoten om in de zaal hun kunsten te laten zien. Wat hebben wij als organisatie genoten van deze wedstrijd, die bewees dat dit toernooi voor deze leeftijdcategorie een welkome aanvulling is op het veldvoetbal. Direct na de wedstrijd wel de prijsuitreiking gehouden door trainer Scott Swart. Hij kon dit keer iedere speler een mooi aandenken geven van deze dag.

Daarna werden de andere categoriën afgewerkt. Respectievelijk MO/JO 10-11, MO/JO 12-13 en MO/JO 14-15. Er waren hele leuke wedstrijden te zien voor het publiek dat op de tribunes aanwezig waren. Het publiek heeft kunnen genieten van spelers, die van allerlei niveau door elkaar samen speelden en daar een heus toernooi van maakten. Zelfs penalty’s moesten soms een groepswinnaar bekend maken! Net als bij de jongste groep was er direct na de afloop van de laatste groepswedstrijden een prijsuitreiking voor de nummers 1, 2 en 3. Ook hierbij kregen alle spelers van de winnende teams een persoonlijke prijs in handen. Kortom er was de hele dag genoeg te beleven voor de spelers en het publiek.

De organisatie, Scott, Brennain, Koos, Frank en Nico willen alle spelers en coaches bedanken voor hun sportieve inzet tijdens de wedstrijden. Dankzij jullie hebben we als organisatie genoten om te zien wat je samen kunt doen. Op wat voor niveau je normaal ook acteert binnen de vereniging. Jullie hebben allemaal laten zien wat verbinding binnen een vereniging inhoud door op deze dag samen te werken en te spelen. Wij zijn TROTS op jullie allemaal, bedankt voor deze mooi dag!

Dan wil ik nog besluiten om met een bedank naar de scheidsrechters toe. Gelukkig hebben wij binnen onze vereniging jeugdscheidsrechters rondlopen die hun vrije dag ook willen opofferen om wedstrijden te leiden. Daarom persoonlijk naar jullie een grote pluim. Want Brian, Dave en Mike dankzij jullie konden deze wedstrijden in goede banen geleid worden. Jullie hebben met z’n drieën een topprestatie geleverd waarop we ook trots zijn. BEDANKT!

Op dit moment hebben wij als organisatie een enquête gestuurd naar alle deelnemers en hopen dan ook dat daar op gereageerd gaat worden zodat de organisatie met deze binnengekomen info aan de slag kan om een nog mooier product te creëren voor AL ONZE JEUGDSPELERS!

Vriendelijke groeten,
Organisatie Bart Blok zaalvoetbal toernooi

Bekijk meer foto's via deze link.