voetbaldag 2017Na het grote succes van de voetbaldag bij Reiger Boys op de stakingsdag op 12 december 2017, gaan we in 2018 ook voetbaldagen organiseren in de vakanties. Deze dag is voor voetbalfans van O.8 t/m O.13. De eerste voetbaldag zal plaatsvinden in de voorjaarsvakantie en wel op dinsdag 27 februari aanstaande. Ook deze dag staat weer bol van de voetbal. Tussen 8.30 uur en 16.30 uur kun je je op het Reiger Boys complex vermaken met een heus toernooi (speel je voor Ajax of voor Celtic?), een voetbalquiz (weet jij wat de laatste uitslag was van Ajax-Feijenoord?) en veel nieuwe voetbalspellen buiten (bij slecht weer is er een binnenalternatief).

We hebben ook een paar nieuwe dingen aan het programma toegevoegd, onder andere de mogelijkheid om je FIFA gametalent te laten zien op de Play Station 4. Ook hebben we op verzoek de lunch uitgebreid. Uiteraard zijn er weer mooie prijzen te winnen. Je hoeft geen lid te zijn van Reiger Boys.

Vroegboekkorting
Als je je snel inschrijft voor deze dag, namelijk vóór 5 februari aanstaande, dan kun je gebruik maken van een vroegboekkorting en betaal je € 17,50 in plaats van € 20,-. Dus schrijf jezelf en je vriendjes snel in via deze link Vol=vol!

Organisatie Voetbaldag
P.s. wil je een impressie van de vorige dag? Bekijk dan de foto’s via: https://www.facebook.com/pg/reigerboys/photos/?tab=album&album_id=1516097518458365