De voorbereiding was weer heftig, twee dagen van bellen en appen om een elftal op de been te krijgen met hulp van diverse mensen. We weten nu wat Jordy al tijden meemaakt. Hij zat voor zijn werk in Portugal en zelfs hij was er nog mee bezig.

Om anderhalf uur voor de wedstrijd zaten we ondanks alles nog maar op tien man maar dankzij JO19 en JO 17 konden we toch spelen waarvoor onze grote dank aan hun leiders en de jongens zelf uiteraard die er allemaal gewoon al een hele of bijna hele wedstrijd op hadden zitten!

Drie jongens van 15 jaar! zaten er gewoon bij waarvan er twee gewoon twee volle wedstrijden hebben gespeeld, het is eigenlijk onverantwoord met het oog op blessures maar het blijkt toch ook gewoon te kunnen. Dylan, Rens, Jeremy, Daan en Mel onwijs bedankt!

Ik doe onze eigen jongens tekort als ik die niet vermeld want óók zij gaven onder uit de kan en opgezweept door onze coach ad interim Justin klapten we er vol op tegen de kampioen van vorig seizoen en de huidige nr 3 van deze jaargang en we hebben volledig onverdiend met 1-0 verloren want we hadden recht op meer, we hebben ze alle hoeken van het veld laten zien maar dat ronde kreng wilde er gewoon niet in vandaag, echt heel jammer. Maar wij en de meegereide supporters waren trots op jullie en bij binnenkomst in de kleedkamer overheerste ook deze gedachte bij ons allemaal en was het toch weer bijzonder gezellig niet in de laatste plaats door het binnenkomende biertje van de familie de Vries!

We staan weer op de laatste plaats maar deze wedstrijd geeft ons de bevestiging dat wij er niet uit gaan vliegen dit jaar dus alle neuzen dezelfde kant op kom massaal naar de training en hopelijk voegt JO19 zich ook eens bij ons op een trainingsavond want daar zit zoveel talent dat zij op zo’n avond een welkome aanvulling zijn laten we dat nu eens snel gaan regelen zo moeilijk kan dat toch niet zijn.

Zaterdag tegen de fiere koploper van onze poule het lijkt een kansloze missie op voorhand maar het is tegen BOL hé en in wedstrijdjes tegen BOL komen al van oudsher verborgen krachten bovendrijven want het is een derby die je nóóit wil verliezen!

De wedkantoren kunnen open ik zet mijn geld op Reiger Boys en ga hopelijk met een volle portemonnee naar huis, kom op jongens laten we voor een megastunt zorgen dan zijn we gelijk weer van de laatste plaats af!

Een trotse leider.
Nico de Krijger