Reiger Boys 2 Jong Holland 2 15Een bijzonder enerverende wedstrijd die zeer waarschijnlijk is geschreven door Alfred Hitchcock.
Een heuse zespunten-pot die gewonnen moest worden om te blijven meedoen in de race tegen degradatie.

We begonnen voortvarend en scoorden snel de 1-0 door Daan. Er volgden vier open kansen vrij voor de keeper maar hij ging er niet in en ook een penalty was niet aan ons besteed. Er sloop wat onzekerheid in ons spel en Jong Holland kwam wat opzetten zonder gevaar overigens want we hadden de zaakjes achterin goed voor elkaar

Na rust klapten we er weer op en na weer twee grote kansen lag de bal er bij ons na een corner opeens in, g elijk dus we konden weer opnieuw beginnen.Zij kregen nog één enorme kans de spits was onze keeper voorbij maar Jordy redde miraculeus op de doellijn.
Na weer een paar aardige kansen en wederom een gemiste penalty maakte Antar via een speler van hun uiteindelijk toch weer de verdiende 2-1. Uitspelen zou je zeggen maar we gingen op zoek naar de beslissing maar ook die ene grote kans ging er weer niet in en in de laatste minuut kopten zij de gelijkmaker in het netje. Alle moeite voor niets geweest zou je zeggen maar Hitchcock besliste anders, wij persten er nog een slotoffensief uit in de blessuretijd en één van onze jonkies Kevin scoorde de winnende met een prachtige kopbal tegen de touwen! Mentaal toch een sterk staaltje na zoveel tegenslag.

Man van de wedstrijd was natuurlijk de keeper van Jong Holland als je twee pingels stopt maar toen ik dat tegen hem zei keek hij met een gezicht als een zuurpruim want hij ging met nul punten naar huis. Daarom geef ik hem maar aan heel ons team met zoveel A-junioren er weer in vandaag met als uitblinker, dat wel, Youp wat speelde die een fantastische wedstrijd! Wederom weer een bewijs dat de toekomst van Reigerboys met zoveel aanstormend talent er rooskleurig uit ziet.

We hebben de laatste plaats op de ranglijst weer verlaten maar het blijft ongemeen spannend, lekker blijven trainen mannen óók deze week ook al hebben we met Pasen vrij. Het was een bizarre wedstrijd met een bizar maar voor ons prachtig slot maar ik hoop dat Hitchcock het de volgende keer iets minder spannend maakt.

Zou hij ook weten wie onze volgende penalty neemt?