Helaas vertrokken we met tien man naar de rand van de Zuiderzee richting de nummer twee van de ranglijst. Omdat op het laatste moment JO19 niet door ging werden er nog een paar jongens van hun ingevlogen voor de tweede helft en hebben we er nog een beetje een wedstrijd van kunnen maken die het aankijken zeker waard was. Wat de einduitslag doet vermoeden, dat we vreselijk opgerold zijn, zo was het echt niet sterker we stonden er versteld van hoe wij een dik uur prima speelden en nog maar 3-2 achter stonden met kans op meer. Helaas ging het in een paar minuten mis en was het over met de pret.

En ach dat gebeurd zelfs één niveautje hoger in het AFAS stadion bleek een paar uurtjes later. Uiteindelijk hebben we toch nog een beetje gewonnen want BOL 1 die na ons moesten spelen daar hadden onze broekjes nodig en rolde de plaatselijke trots op met 4-7!

De weken van de waarheid breken nu aan, Barend en Dylan van JO19 en ik hebben de laatste vijf wedstrijden qua tijd zo aangepast dat wij elkaar kunnen helpen op de resterende speeldagen. Met hulp van de aanstormende talenten erbij zorgen we dat we volgend seizoen weer in deze mooie klasse kunnen spelen. Het zou na zo’n seizoen als wij nu meemaken een waar huzarenstukje zijn!

Zaterdag a.s. thuis om half één tegen IJmuiden 2, kom ons allemaal steunen en dan gaat het zeker lukken. Daar ben ik van overtuigd.

Nico de Krijger