Maandag 23 april was de laatste wedstrijd van de competitie voor de jongens. Zij moesten tegen Limmen. Limmen was later aan deze competitie toegevoegd maar hadden net als Reigerboys al hun wedstrijden gewonnen. Alleen had Limmen tot voor deze wedstrijd 12 punten uit 4 wedstrijden en Reiger Boys 21 punten uit 7 wedstrijden en dit was de laatste wedstrijd van de competitie.

Omdat beide teams dus alles nog gewonnen hadden dacht Limmen ook nog aanspraak op het kampioenschap te maken omdat zij uiteindelijk niet meer dan 5 wedstrijden zouden spelen. Het was een soort beslissende wedstrijd om het kampioenschap.

Reigerboys, zonder de helaas geblesseerde Mels, was van af het begin zeer scherp en gedreven. Met mooi combinatiespel waren zij duidelijk de betere ploeg. Door veel beweging en wisseling van posities kon Limmen het spel van Reiger Boys niet volgen. Dit leidde dan ook zeer terecht in een 1-0 voorsprong. Al snel viel de 2-0 ook. De vele aanvallen van Reigerboys vloeide op de goal van Limmen af. Limmen kon het spel van Reiger Boys niet volgen. Toch bleef het lang 2-0 voordat de 3-0 viel. Dat kwam doordat Reiger Boys niet effectief genoeg met zijn kansen om ging. Daardoor bleef Limmen toch nog wel strijdlustig. Guido moest nog een paar keer een goede redding verrichten en hield zijn doel schoon. Nadat Reiger Boys zijn voorsprong uitbreidde naar 7-0 liep de wedstrijd richting het einde. Door het goede samenspel en veel positie wisselingen heeft iedere veldspeler een goal gescoord tijdens deze wedstrijd. Dat is wel het unieke van deze wedstrijd. En er is geen tegengoal -geincasseerd. Eindstand 7-0.

 

Jongens: Bas, Chiel, Guido, Jip, Mels, Mert, Robin en Sem, jullie zijn in de loop van het jaar weer gegroeid met zaalvoetbal en hebben een mooi seizoen daarom verdient afgesloten met een kampioenschap met ongeslagen status in het voorjaar. Van harte gefeliciteerd.

stand JO15 3 zaal