voetbaldag 121217Morgen dinsdag 1 mei houdt Reiger Boys weer een voetbaldag op het Reiger Boys complex. Wij zijn er (bijna) klaar voor!

Er is weer een gevarieerd programma samengesteld, waarbij plezier en voetbalspel samen gaan. Naast het toernooi, het bubbelvoetballen, de voetbalquiz, een aantal spellen en techniekonderdelen, komt ook onze keeperstrainer Brennain penalty’s stoppen!

Om deze sportieve dag goed te laten verlopen willen wij nog een aantal dingen onder de aandacht brengen:

  • De deelnemers worden om 8.15 uur verwacht bij de ingang/ontvangstruimte van het complex en het programma is om 16.30 uur afgelopen. Rond 16.00 uur bent u welkom voor de prijsuitreiking en de afsluiting. Meer informatie over het programma vindt u hier.
  • We hebben rekening gehouden met dieetwensen en zoveel mogelijk met de wens om bij vriendjes in het team te zitten. We kunnen dit niet helemaal garanderen omdat we ook eerlijke teams willen maken, maar we proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden.
  • Geef geen waardevolle spullen mee. De kantine is de hele dag geopend dus er kan wat gekocht worden maar er is voorzien in eten en drinken voor iedereen. Ook ouders die even komen kijken tussendoor kunnen dus even een kop koffie of thee drinken.
  • Zorg dat uw kind zoveel mogelijk omgekleed aankomt dan kunnen we op tijd beginnen. Vanwege de eventuele regen is het handig om extra droge kleding en/of een regenjack mee te geven.
  • Er gelden een aantal huisregels voor deze dag.
  • Bij vertrek zullen wij weer streng controleren wie er alleen naar huis mag en wie er door wie opgehaald wordt.

Aanmelden kan helaas niet meer.

We gaan er weer een mooie sportieve dag van maken!

Met sportieve groeten,
Mede namens alle Organisatoren en Vrijwilligers