scheidsrechter 090918Zaterdagochtend, 08:45 uur. Twee voetbalteams lopen het veld op om te beginnen aan de belangrijkste bijzaak in de wereld, voetbal. De scheidsrechter blaast op zijn fluit en de twee teams gaan minimaal een uur aan plezier tegemoet. Wij van de scheidsrechterscommissie Reiger Boys zijn super trots dat wij samen met voetballers, trainers en ouders Reiger Boys een gezellige club laten zijn!

Dit kunnen we helaas niet zonder onze scheidsrechters bij Reiger Boys. Wij zijn daarom op zoek naar nieuwe scheidsrechters bij Reiger Boys! Iedereen vanaf 12 jaar kan zich aanmelden om het Reiger Boys scheidsrechterskorps te versterken! Ook ouders, trainers, opa's, oma's en iedereen die het leuk lijkt om het eens te proberen zijn welkom bij ons.

Wat ga je doen binnen Reiger Boys.

  • Eens in de twee weken op de zaterdagochtend of middag een jeugdwedstrijd fluiten.
  • Leuke cursussen bijwonen waar je veel leert op het scheidsrechtersvak.
  • Veel nieuwe mensen binnen de club ontmoeten.

 

Wat kunnen wij je bieden?

  • Uitgebreidde begeleiding tijdens het fluiten van leden van de scheidsrechterscommissie.
  • Een consumptiebon per gefloten wedstrijd.
  • Alle benodigheden om te fluiten (shirt, fluitje etc.).
  • Elke zaterdag met een glimlach naar huis terug keren!

Twijfel je nog om ons team te versterken? Neem contact met ons op en probeer een proefwedstrijd! Wij begeleiden je tijdens de wedstrijd en leren je binnen één ochtend de beginselen van het scheidsrechtersvak. Als het je niet bevalt kan je daarna zonder consequenties stoppen.

Mocht je meer informatie willen of ben je gelijk super enthousiast en wil je zo snel mogelijk beginnen? Neem dan contact op door een mail te sturen naar scheidsrechters@reigerboys.nl of door contact op te nemen met Jan de Graaf (06-54255454).

Wij zien je aanmelding graag tegemoet!
Scheidsrechterscommissie Reiger Boys