Jong AZ 1Op zaterdag 3 november hebben de jongens van Reiger Boys Onder 13-2007-1 een geweldige avond gehad bij AZ- De Graafschap, zo leuk dat er meteen bedacht werdt “ dit moeten we vaker gaan doen”. Groot was de verrassing voor de jongens dan ook dat na even een praatje dinsdag voor de training over de laatste wedstrijd, trainer Nick met de volgende mededeling kwam. Onze jongens mochten meelopen met Jong AZ -Top Oss als mascotte het veld op. In eerste instantie in Wormerveer, maar later in de week werdt bekend dat de wedstrijd toch in het AFAS stadion gespeeld zou worden wat de feestvreugde nog groter maakte.

Afgelopen vrijdagavond samen met een grote groep ouders op pad naar het stadion. De jongens werden opgevangen door medewerkers en konden zich gaan omkleden in AZ tenues, en natuurlijk bedenken, “met welke speler zou ik mee willen lopen”.

Waar de ouders heerlijk rustig boven koffie zaten te drinken, was het beneden een kippenhok vol met enthousiaste jongens. En dan mag je aantreden op het veld, onder luid applaus van het Vol trots kwamen de jongens later de tribune weer op, een tas met lekkers, drinken en aandenken mee. Natuurlijk met zijn alle vooraan gaan zitten en je “eigen speler” in de gaten houden.

Helaas verloor jong AZ , maar dat drukte de pret niet voor de jongens. Tot aan het eind hebben ze gekeken, gezongen, en zelfs de uitsupporters van Top Oss werden toe (uit) gezongen. De Ben side was er niks bij. De reacties na afloop waren allemaal positief, ze hadden genoten met elkaar.

Wij willen dan ook namens de jongens nogmaals Nick en Jessie Belderok bedanken voor een geweldige avond dat jullie dit zo hebben kunnen regelen voor de jongens. En mocht Jong AZ nog eens zonder mascotte zitten, denk dat onze jongens vooraan staan om in te vallen.

Jong AZ 2

Jong AZ 1