Wil clubheldUiteraard hebben wij meerdere clubhelden bij Reiger Boys. Het is niet makkelijk geweest om 1 clubheld te nomineren. Uiteindelijk is Wil Verkooijen genomineerd voor clubheld van het jaar 2018 en maken wij als club kans om € 10.000,- bruto te winnen. Stem op onze clubheld Wil Verkooijen en maak zelf kans op een reis naar Liverpool voor 2 personen met tickets voor de wedstrijd Liverpool - Chelsea.

Stemmen kan tot 30 november 2018, 12.00 uur! Klik op onderstaande link en breng je stem uit. Vervolgens krijg je een e-mail en dien je jouw stem nog te bevestigen. Alleen bevestigde stemmen tellen mee. https://ad.clubheldvanhetjaar.nl/wil-verkooijen

Wil Verkooijen is de duizendpoot van Reiger Boys, al decennia betrokken bij de club en van alle markten thuis. Wil zit in de onderhoudsploeg en klust met zijn collega’s op maandag, woensdag en vrijdag. Ook heeft hij de kledingshop met een ploeg vrijwilligers onder zijn hoede en is betrokken bij het regelen van de wedstrijdkleding bij sponsors. Voor de jubileumveiling heeft hij vele prijzen geregeld wat een mooi bedrag voor de club heeft opgeleverd. Omdat Wil dichtbij de club woont wordt hij nogal eens opgeroepen bij calamiteiten. Zo gingen laatst de lampen op de trainingsvelden ’s avonds plotseling uit. Wil komt dan achter zijn warme hap vandaan om de alarmcode van de stoppenkast af te halen en gaat pas weer weg als alles weer werkt. Wil houdt ook van gezelligheid en is vaak ook zaterdag op de club te vinden. Dan houdt hij bij waar bijvoorbeeld de ballen op het dak liggen zodat hij ze er op maandagochtend weer af kan halen. Zijn betrokkenheid is zo groot dat hij ook (on)gevraagd zijn advies geeft aan het bestuur. Ook op de georganiseerde Voetbaldagen in de vakanties kunnen we een beroep op Wil doen en is hij de hele dag in weer en wind aanwezig. Echt een clubheld dus!

Stem op jouw clubheld