VoetbalmasterzOok dit jaar is er weer een grote groep junioren die het spelregelbewijs gaat halen. Dit seizoen moeten voetballers geboren in het jaar 2002 het spelregelbewijs halen. Zij hebben tot 1 september 2019 de tijd om het spelregelbewijs te halen.

Sinds het seizoen 2014/2015 moeten junioren hun spelregelbewijs halen. Het spelregelbewijs maakt voetballers van jongs af aan vertrouwd met de regels en geeft hen meer inzicht in – én begrip voor – de beslissingen van de scheidsrechter. Dit zorgt weer voor een sportiever spel. Het spelregelbewijs kan gehaald worden via Voetbalmasterz.nl Een website die junioren op een speelse, maar vooral ook op een duidelijke manier voorbereidt op het kunnen behalen van het spelregelbewijs. Zo zijn er veel oefenmogelijkheden en is er uitleg over de regels en over spelsituaties. Beide aan de hand van aansprekende voorbeelden, vaak uit het topvoetbal.

Heb je vragen over het spelregelbewijs? Kijk dan snel op de website van Voetbalmasterz.nl

Uitnodiging speciaal voor jou!
Op zaterdag 22 december a.s. vanaf 10 uur (ontvangst vanaf 9.30 uur) tot ongeveer 13:00 uur is het achterste gedeelte van de kantine (rechts van de klapdeuren) gereserveerd om met de medewerking van de leden van de scheidsrechterscommissie (Jack Wezepoel) en met behulp van de beamer jullie op weg te helpen om het verplichte spelregelbewijs te halen. Mocht je samen met je leeftijdsgenoten uitleg willen en meteen de test willen doen geef je dan op door een e-mail te sturen naar: sa.hoogland@online.nl Wil je na de uitleg direct het spelregelbewijs behalen neem dan je (volledig opgeladen) laptop of Ipad mee naar de presentatie. Wie weet kun je na afloop de kantine van v.v. Reiger Boys verlaten met het certificaat op zak. Mooier kan haast niet.

De leden van de scheidsrechterscommissie nemen jouw persoonlijke inloggevens voor de spelregelsite van de KNVB mee. Ben je verhinderd of niet direct geslaagd dan kunnen we de inloggegevens ook naar de je e-mailadres, dat in de gegevens van onze ledenadministratie staat, sturen. Het eventueel behaalde certificaat wordt naar je e-mailadres gestuurd.

Wij en de leden van de scheidsrechterscommissie rekenen op een grote opkomst!!

Met sportieve groet,

Stefanie Hoogland
Jeugdcöordinator JO16, JO17 en JO19