oliebollen 261218Op ons complex organiseren wij voor het eerst een oliebollentoernooi ter ere van ons 70 jarig jubileum. Vanaf 10.00 uur gaan de O8 t/m O12 de wei in tot 12.00 uur en dit is eigenlijk ons traditionele Bart Blok zaaltoernooi in de Kerstvakantie maar nu dus een keer op het veld. Vanaf 13.00 uur krijgen we de O13 t/m O17 tot 17.15 uur en deze groep gaat aansluitend gourmetten in de kantine vanaf ongeveer 18.00 uur. Daarna gaat Lars Boelhouwer er voor deze groep nog een dolle boel van maken met zijn discotheek tot 21.00 uur en dan is het afgelopen.

Het heet niet voor niets het oliebollentoernooi want de gehele dag gaat Heidi heerlijke verse oliebollen bakken met en zonder krenten naar wens en verkopen. Per stuk verkrijgbaar maar ook per zak van 10 voor 6.50 euro op de dag nog te bestellen en warm af te halen in de kantine! Online bestellen is helaas niet meer mogelijk.

Behalve de voetballertjes is iedereen natuurlijk van harte welkom deze dag, de kantine en dus ook de keuken zijn de geheel dag geopend. En misschien vinden jullie het wel leuk om bijvoorbeeld een team een paar uurtjes te begeleiden alle hulp is welkom. Alle teams worden gemixed samengesteld binnen hun leeftijdscategorie leuk om eens met enkele andere spelers/speelsters van je club te voetballen.

In welk team je gaat spelen hoor je bij binnenkomst bij Reiger Boys en zorg dat je er een half uur voor aanvang bent dan kunnen wij checken of jullie er allemaal zijn. We hopen op een grote opkomst van vele ouders, opa’s en oma’s, vriendjes en vriendinnetjes en natuurlijk een spetterende oliebollendag!

Voor de gourmetavond zoeken wij nog enkele plaatjes om op te gourmetten dus als u er ééntje een avond wil uitlenen aan ons dan houden wij ons aanbevolen en kunt u dat doorgeven via voetbalzakenfacilitair@reigerboys.nl 

Eventuele aanvullende informatie volgt op deze site en FaceBook pagina van Reiger Boys. Hou deze in de gaten dit weekend.

Tot zondag allemaal.

Namens de organisatie
Nico de Krijger