IMG 1021Zondag 30 december hebben wij op ons complex voor het eerst een oliebollentoernooi gehouden wat werd samengevoegd met het traditionele Bart Bloktoernooi. Dit alles in het kader van ons 70 jarig jubileumjaar. Het is een groot succes geworden gezien ook de vele leuke reacties die wij kregen. De gehele dag werd er uiteraard op het KGV gevoetbald, eerst in de ochtend door de jongste jeugd en wel in mix vorm vanuit de gedachte van het Bart Blok toernooi. Jongens en meisjes in verschillende leeftijden door elkaar in teams om zo ook eens met andere spelers/sters te voetballen en zo meerdere leden van de club te leren kennen. Zij speelden op kleine veldjes met vier doelen wat ook nog heel leerzaam was.

Corrie Blok de moeder van Bart kwam ook nog even gezellig buurten wat wij zeer op prijs stelden en zij vond het prachtig dat deze traditie nog steeds voortleeft. We hebben haar lekker het oudejaar uitgewuifd met bloemen en een zak oliebollen uit eigen keuken.

In de middag de junioren en zo hebben de hele dag een kleine 140 jeugdleden zich heerlijk kunnen uitleven met in de pauze uiteraard een gratis oliebol! Het blijkt maar weer eens op zo’n dag dat het bij Reiger Boys niet alleen al 70 jaar om voetbal draait maar dat wij ook al die tijd al de naam dragen van een vooral ontzettend gezellige vereniging. Dat bleek wel na afloop toen de junioren met 70 (toeval?) jeugdleden aanschoven voor een fantastische gourmetavond met aansluitend onze eigen top DJ Lars met hedendaagse hits en nog een Stones nummer voor de oudjes toe!

Het is overbodig om te zeggen dat dit allemaal niet had kunnen plaatsvinden zonder de vele vrijwilligers die ons in de voorbereiding en op de dag zelf hebben geholpen waarvoor onze oprechte dank ,klasse!

Twee koppels wil ik zonder wie dan ook te kort te doen er wel nog even uitlichten nl. Kay en Thomas, twee jonge leden van Reiger Boys die het hele veldprogramma in elkaar hebben gezet en gedurende de hele dag dit in goede banen hebben geleid, we zijn trots op jullie. En wat dachten we van Heidi en Yvonne die in tien uur tijd 900!!! overheerlijke oliebollen hebben gebakken, een ware topprestatie. Het was weer een memorabele dag en 30 december 2018 kan zomaar weer eens het begin zijn van een nieuwe Reiger Boys traditie.

Fijne jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2019 en hopelijk tot zaterdag op de
nieuwjaarsreceptie allemaal!

Namens de organisatie
Stefanie, Jack en Nico

Kijk voor meer foto’s op onze FaceBook pagina

f0761dd1 c987 4a04 8c34 e495dfe2b78e

IMG 1021

IMG 1036