Voetballogo Vrienden van RBDat het werk van de “Vrienden van Reiger Boys” de mensen aanspreekt moge blijken uit het feit dat tijdens de Nieuwjaarsreceptie zich weer 5 nieuwe Vrienden hebben aangemeld: Henk Janssen, Henk Lassing, Eli Hoekstra, Kai Ramadhin en René Kauwen. Inmiddels zijn we de grens van 70 Vrienden al weer ruim gepasseerd. Het streven is om de 100 Vrienden te bereiken. Dan zijn we met recht de “club van 100”. Alle Vrienden komen met hun naam in de vitrine in de kantine.

 Al zo’n 22 jaar ondersteunen de “Vrienden van Reiger Boys” de club op velerlei gebied. Een kleine greep: verfraaiing van de kantine, het Internationaal Youth Tournament, het jaarlijks uitje voor de MOT-ploeg, coach-jassen, kleding voor de bar-vrijwilligers, pupil van de week, bijdrage voor de kampioenen, popcornmachine en vele, vele andere zaken.

Van tijd tot tijd wordt een speciale avond georganiseerd voor alle Vrienden. De laatste keer was een avond met als speciale gasten Wim Kieft en (oud)scheidsrechter Roelof Luinge. Een prachtige avond.

Ook “Vriend van Reiger Boys” worden?
Dat kan heel eenvoudig. Stuur een mailtje naar devrienden@reigerboys.nl en meld je aan. Voor 50 euro per jaar steun je onze club met heel veel extra’s; bovendien kom je natuurlijk ook met je naam in de vitrine.