lasertag 2019Zaterdag 12 januari kwam de damesselectie bijeen voor een teambuildingsdag. De organisatie van deze dag lag geheel in handen van vier selectiespeelsters, te weten: Manon Huisman, Kelly Blankert, Niki Rensen en Amber Hoogeveen. 's Middags werd verzameld bij Reiger Boys, waarna iedereen vertrok naar Lasertag Alkmaar. Dat de winnaarsmentaliteit bij de meiden volop aanwezig is bleek wel tijdens het lasertaggen. Iedereen was onwijs fanatiek! Dat bleek ook wel uit de uitslag; de eindscores lagen niet ver uit elkaar.

Naast het lasertaggen kregen de meiden in het kader van teambuilding nog een extra teamopdracht mee: bedenk drie eigenschappen die jouw tag-team gemeen heeft. Voor de meest creatieve antwoorden werd later op de avond een prijs uitgereikt door de staf.

Na het lasertaggen gingen we door naar Reiger Boys waar de kantine beschikbaar was om gezamenlijk te eten (Aad en Paula, onwijs bedankt hiervoor!). Iedereen was gevraagd om iets mee te nemen zodat we met zijn allen konden genieten van allerlei verschillende hapjes. Het beste gerecht maakte ook dit jaar weer kans op de wisselbokaal: “de gouden koekenpan”.

Aansluitend op het gezamenlijke diner was het tijd voor een “Pubquiz”. Een zeer geslaagd onderdeel met als absolute hoogtepunt de muziekronde. Hier ging echt het dak eraf!

De avond werd afgesloten met de uitreiking van de verschillende prijzen. Team C mocht een prijs in ontvangst nemen voor de meest creatieve antwoorden, Jana Spieker ging er dit jaar vandoor met de Gouden Koekenpan. Al met al was het een zeer geslaagde dag. Iedereen heel erg bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!

Kelly

compilatie buffet

winnaar gouden koekenpan

winnaars lasertag

winning team pub quiz

lasertag 2019