1688SponsorloopEén van de activiteiten die in dit jubileumjaar (Reiger Boys 70 jaar) worden georganiseerd is een Sponsorloop voor alle jeugdleden. Deze zal worden gehouden op zondag 7 april 2019 op het complex van Reiger Boys.

We hopen (en gaan er stilletjes vanuit) dat alle jeugdleden meedoen met de sponsorloop. Er is al veel voorbereid. Op 14 februari hebben alle jeugdcoördinatoren, elftalbegeleiders en trainers de benodigde informatie gekregen over de loop. Verder zal er regelmatig informatie verschijnen via de website, posters, facebook en via de plaatselijke pers.

De opbrengst van de sponsorloop komt ten goede aan de Stichting “Spieren voor Spieren” en diverse jubileumactiviteiten. Met “Spieren voor Spieren” hebben we goed en regelmatig contact.

spieren voor spierenHoe werkt het?
Via de elftalbegeleiders/trainers ontvangen alle jeugdleden in de week van 4-9 maart een Sponsorkaart. Daarmee zoeken zij zo veel mogelijk sponsors (ouders, opa’s/oma’s, buren, vrienden, kennissen), die hen per te lopen ronde of voor een vast bedrag sponsoren. Er zijn voor de verschillende leeftijdscategorieën 3 parcoursen uitgezet. In de week van 25 -30 maart moeten de sponsorkaarten weer worden ingeleverd.

Nadere informatie over de hele organisatie en de loop zelf volgt. Houd daarvoor ook de website van Reiger Boys goed in de gaten!

Extra sponsoring:
Het is voor oudere leden van Reiger Boys, ouders, bedrijven etc. ook mogelijk om een sponsorbedrag te geven, zonder zelf mee te doen aan de sponsorloop (de loop is immers alleen voor de jeugd). Daarmee steunen zij dan het goede doel en maken zij mede de jubileumactiviteiten mogelijk.

Altijd bereid om nadere informatie te geven:
Wil Verkooijen (tel. 06 22148492)
Hans van der Veldt (tel. 06 28838976)