logo cityrunOp 12 april wordt de Heerhugowaard Cityrun By Night gehouden. Een regionaal evenement wat inmiddels jaarlijks georganiseerd wordt door JCI Heerhugowaard (Juniorkamer Heerhugowaard). Het doel is om net zoals vorig jaar 2500-3000 lopers aan de start te laten verschijnen. De opbrengst van deze editie zal grotendeels ten goede komen van Medische Kindercirkel Alkmaar om een speciaal item op de kinderafdeling te kunnen realiseren.

 

Reiger Boys en HHW Cityrun By Night

In overleg met de organisatie kunnen we dit jaar per team inschrijven. Dit heeft als voordeel dat we ons makkelijker als club kunnen onderscheiden op dit sportieve evenement. Voor het team hartstikke leuk en goed voor de teamspirit!

Door de spelers in het shirt van Reiger Boys te laten lopen, kunnen we ons tevens als club presenteren. Geel zwart is de kleurstelling van de HHW Cityrun By Night voor 2019, dat kan geen toeval zijn.

Met het oog op de Sponsorloop Jeugd Reiger Boys op 7 april, sluit dit evenement mooi aan op de HHW Cityrun By Night. Een extra motivatie om voor beide evenementen te trainen ?

Afstanden, tijden en leeftijden

De ingeschreven teams vallen automatisch in de betreffende run die geldt voor de leeftijdscategorie.

info cityrun

3 prijzen in elke categorie

Vanuit Reiger Boys worden 3 prijzen per categorie beschikbaar gesteld. Wat de prijzen zijn, hoe deze verdeeld worden en hoe de uitreiking gedaan gaat worden, komen we later op terug.

Rol begeleiders en trainers

We hebben jullie hard nodig. Jullie zijn het uithangbord, de motivator en jullie kunnen het verschil maken. Daarom willen we vragen om dit zo enthousiast mogelijk te delen en of jullie de inschrijving van het team willen verzorgen.

Betaling

  • De inschrijfkosten dienen bij jullie (de begeleider of trainer) voldaan te worden
  • Inschrijven kan bij jullie tot 14-03.
    • Vanaf 11-03 zal de coördinator jullie informeren wat de vervolgstappen zijn. Dus hoe de inschrijving bij de HHW Cityrun terecht komt.

Inschrijfformulier

Klik hier voor het inschrijfformulier wat speciaal voor Reiger Boys is gemaakt.

Vergeet ook niet dat sommige lopers zich al hebben ingeschreven. Scholen promoten de loop ook aangezien
Blosse de hoofdsponsor van de kidsrun is. Wacht dus niet te lang ?

Wij hopen dat er minimaal 100 Reiger Boys shirts te bewonderen zijn

Bij vragen:
Contactpersoon HHW Cityrun: Robin Messerschmidt
Mail: voetbal@qule.nl (voorkeur)
telefoon / whatsapp: 06-14238906

Voor meer informatie over de Heerhugowaard Cityrun By Night, kijk op www.hhwcityrun.nl of like de pagina op https://www.facebook.com/hhwcityrun/ 

cityrun 1

cityrun 2

cityrun 3