Bob Kool DP SportfotografieDe Manager Vrouwen Zaalvoetbal van Reiger Boys / Woest Bob Kool, maakt vanaf het komende seizoen de overstap naar de vrouwen van TPP-Rotterdam. De Heerhugowaarder gaat samen met de huidige hoofdtrainer Sharon van Zadelhoff de Rotterdamse eredivisionist trainen en coachen.

Kool reageert: “Bij Reiger Boys / Woest wordt sinds enkele jaren iets moois gebouwd. De club heeft flinke stappen gezet en ik ben er trots op dat ik daaraan een bijdrage heb mogen leveren. Maar ik was op zoek naar een nieuwe uitdaging waarin ik mij persoonlijk en voetbaltechnisch verder kan ontwikkelen."


"TPP-Rotterdam biedt mij de kans om onder andere betrokken te worden bij het trainen en coachen van Vrouwen 1. Als zoiets dan voorbij komt, moet je dat soms pakken. TPP staat voor een paar mooie, nieuwe uitdagingen waarvan ik zeker weet dat ik met mijn ervaring en ambitie de club een stap verder kan helpen.”

"Reigerboys / Woest bedankt Bob voor zijn enthousiaste inzet voor de club waarmee hij een bijdrage geleverd heeft in de ontwikkeling van Reigerboys / Woest in de afgelopen seizoenen en wij wensen Bob veel succes en plezier in zijn nieuwe uitdaging bij TPP en het realiseren van zijn ambitie om hoofdtrainer te worden", aldus Ben Rietveld.

Bij TPP-Rotterdam zijn ze blij met de komst van Kool. “Met Bob halen we veel kennis en enthousiasme binnen. Vorig jaar heb ik tijdens een aantal projecten veel met Bob mogen samen werken en hadden we een goede klik. Toen hij mij vertelde dat hij wat anders zocht ben ik het gesprek met hem aangegaan. Voor TPP is het weer een stap voor het vrouwenzaalvoetbal binnen de club”, aldus Sharon van Zadelhoff.