1688SponsorloopDe Jubileum Sponsorloop voor de jeugd van Reiger Boys heeft een fraai resultaat opgeleverd. Hoewel de deelname van het aantal jeugdleden wat tegenviel, is het resultaat wat betreft de opbrengst heel mooi te noemen. Nadat alles was ingeleverd via de bank, via de kassa’s in de kantine of gewoon cash bleek dat, na aftrek van enkele kosten en –helaas onvermijdelijk- een beetje BTW, de netto opbrengst maar liefst € 4007,70 is. Voorwaar een prachtig bedrag, bijeengelopen door 105 jeugdleden.

Verdeling opbrengst
Volgens de opzet van de sponsorloop zouden we een 50/50 verdeling maken: 50% voor het goede doel “Spieren voor Spieren” en 50% voor de Jeugdafdeling van Reiger Boys. We zullen een cheque van € 2000,- overhandigen aan Spieren voor Spieren en een cheque van € 2007,70 aan onze jeugdafdeling.

Bedankt!
Het fraaie resultaat is natuurlijk op de eerste plaats te danken aan de jeugdleden die gelopen hebben. Een woord van dank voor hen is dan ook op zijn plaats! Ook willen we graag iedereen bedanken die meegeholpen heeft om de sponsorloop tot een succes te maken: de mensen die de sponsorkaarten uitdeelden en innamen, de “knippers”, de medewerkers van de kantine en natuurlijk Jacco Bakker Meubels en Keukens (sponsorde de keycords voor de helft), Ronald Keesman (Bejo Druk & Print, zorgde voor al het drukwerk), Danielle de Niet (DN Media) en Wilko Bakker voor de foto's.

spieren voor spierenOfficiële overhandiging
We streven ernaar om de officiële overhandiging van de cheques te doen op zaterdag 18 mei of zaterdag 25 mei. Dit is o.a. afhankelijk van de beschikbaarheid van een vertegenwoordiger van Spieren voor Spieren. De definitieve datum hopen we spoedig te kunnen meedelen.

Prijzen voor de lopers (individueel en teams)
Door vele sponsors zijn prijzen beschikbaar gesteld voor individuele lopers en voor teams die het meeste geld binnen brachten. Een overzicht van de prijswinnaars staat elders op deze website. De uitreiking van de prijzen zal zo veel mogelijk ook gebeuren tijdens de officiële overhandiging van de cheques.

Logo Reiger Boys 70 jaarTot slot
Wij, Wil Verkooijen en Hans van der Veldt, hebben met veel plezier, enthousiasme en energie de sponsorloop georganiseerd. We zijn dan ook blij met het behaalde resultaat en bedanken nogmaals allen die op een of andere wijze hebben geholpen om dat resultaat te bereiken. Na de overhandiging van de cheques en de uitreiking van de prijzen beschouwen wij onze taak als afgerond.