IMG 1462Zaterdag 25 mei is de Jeugd Sponsorloop (van 7 april) op een mooie manier afgesloten. Namens de stichting “Spieren voor Spieren” nam ambassadeur Max, die zelf aan een spierziekte lijdt, een cheque van €2000,- in ontvangst. Bovendien werden aan de lopers en de teams die het meest bijeen hadden gelopen de prijzen uitgereikt.

Spieren voor Spieren
Via deze stichting wordt veel onderzoek gedaan naar spierziekten. Ook bevordert zij dat kinderen met een spierziekte zo veel mogelijk kunnen deelnemen aan dagelijkse activiteiten en sport. Het is dan ook mooi dat de gezonde jeugdspelers van Reiger Boys via de sponsorloop hun best hebben gedaan om een fantastisch bedrag bijeen te lopen voor dit goede doel: maar liefst €2000,- kon zaterdag overhandigd worden! Een prachtig resultaat!

Prijzen
spieren voor spierenAan de jongens en meisjes die aan de sponsorloop hadden deelgenomen konden heel wat mooie prijzen worden uitgereikt, zowel individueel als aan teams. Er waren ballen, sporttassen, vrijkaarten voor Monkey Town, vrijkaarten voor Jump Square en nog véél meer.

Op zondagochtend kregen de drie kabouters hun prijs uitgereikt.

Zonder alle anderen te kort te willen doen (alle deelnemers verdienen een groot compliment!!) noemen we toch even met name Quinn Komen (van JO 8-4) die in zijn eentje maar liefst €422,- bij elkaar had gelopen.

Natuurlijk zijn er foto’s gemaakt van de uitreiking van de prijzen en de overhandiging van de cheque. Een aantal zijn te zien op deze website en meer op onze FaceBook pagina.

De organisatoren: Wil Verkooijen en Hans van der Veldt

IMG 1454

IMG 1462

IMG 1469