Twan 3Hallo, mijn naam is Twan Bakker, 9 jaar en deze week ben ik Pupil van de Week! Ik voetbal nu in de O10-3, een heel leuk team. Ik voetbal al bij Reiger Boys vanaf de kabouters. Vandaag begon de dag met zelf voetballen tegen KSV, altijd leuk om daar te winnen! Daarna werd ik een beetje zenuwachtig want ik moest om 13.30 uur bij de Heren 1 zijn en wist niet wat me allemaal te wachten stond. Gelukkig werd ik direct op mijn gemak gesteld door Jasper, de teammanager. Ik mocht mee naar de voorbespreking van de wedstrijd, naar de kleedkamer en daarna warm spelen op het veld. Ik heb zelfs een paar trucjes geleerd tijdens het inspelen.

Toen begon de wedstrijd en mocht ik proberen te scoren bij Flamingo’s, en dat lukte! Het was erg mooi weer en best een spannende wedstrijd. Eerst stond Reiger Boys met 0-1 achter en daarna stonden ze heel lang 3-1 voor. In de allerlaatste minuten scoorden de Flamingo’s 4-4. Op het bord stond ook de eindstand van 4-4, maar ze waren mijn doelpunt vergeten, dus eigenlijk heeft Reiger Boys gewonnen!

Na afloop kreeg ik een prachtige bal met alle handtekeningen erop en zelfs nog een bon van de sponsor McDonald's en daar zijn we ’s avonds gelijk naar toe gegaan. Kortom het was een gewéldige dag! Dank je wel alle medewerkers en spelers van de Heren 1, ik heb genoten!

Groeten,
Twan Bakker

Twan 1

Twan 2

Twan 3