voetbaldag 121217Beste deelnemers (en ouders) aan de Voetbaldag bij Reiger Boys,

Superleuk dat je (weer) meedoet aan de Reiger Boys Voetbaldag op dinsdag 22 oktober aanstaande op het Reiger Boys complex. Hieronder nog even de laatste informatie.

Er is weer een gevarieerd programma samengesteld, waarbij plezier en voetbalspel samen gaan. Naast het toernooi, de lunch en de voetgolf hebben we een heuse omhaalsimulator gehuurd. Om deze sportieve dag goed te laten verlopen willen wij nog een aantal dingen onder de aandacht brengen:

  • De deelnemers worden om 8.15 uur verwacht bij de ingang/ontvangstruimte van het complex en het programma is om 16.15 uur afgelopen. Rond 16 uur is de prijsuitreiking.
  • We hebben rekening gehouden met dieetwensen en zoveel mogelijk met de wens om bij vriendjes in het team te zitten. We kunnen dit niet helemaal garanderen omdat we ook eerlijke teams willen maken, maar we proberen er zoveel mogelijk rekening mee te houden. De dag is helemaal vol maar we proberen toch zoveel mogelijk rekening te houden met iedereen.
  • Neem geen waardevolle spullen mee. De kantine is de hele dag geopend dus er kan wat gekocht worden maar er is voorzien in eten en drinken voor iedereen. Ook ouders die even komen kijken tussendoor kunnen dus even een kop koffie of thee kopen. Let op: er kan niet meer met contant geld betaald worden in de kantine. Een clubcard is een goed alternatief om mee te geven als u die heeft. Of in de ochtend of middag als ouder iets betalen.
  • Zorg dat je zoveel mogelijk omgekleed aankomt dan kunnen we op tijd beginnen. Het belooft goed weer te worden, al is een extra laagje kleding voor de zekerheid misschien handig.
  • Er gelden een aantal huisregels voor deze dag. Deze vind je ook in de bijlage.
  • Bij vertrek zullen wij weer streng controleren wie er alleen naar huis mag en wie er door wie opgehaald wordt.
  • Indien u nog vragen heeft kunt u contact opnemen met ondergetekende of via voetbalzakenfacilitair@reigerboys.nl
  • Inschrijven kan helaas niet meer want we zitten vol.

We gaan er weer een mooie sportieve dag van maken!

Met sportieve groeten, mede namens alle organisatoren en vrijwilligers,
Stefanie Hoogland
06-41918196