voetbalschool AZ 1Vlak voor de winterstop kwam het mooie nieuws op de Club dat Reiger Boys met maar liefst 6 spelers is vertegenwoordigd op de AZ Voetbalschool. Een enorme prestatie van de spelers! Vanuit de O.10-1 zijn 4 spelers geselecteerd, uit de O.10-2 en O.9-1 zijn er beide 1 speler geselecteerd.

Uit de O.10-1, winnaar AZ-toernooi O.10, zijn Luca Boon, Tim Kroon, Gene Los en Siem Grooten geselecteerd. Luca is een geweldige middenvelder die even makkelijk een geweldige pass kan geven met links en rechts. Bij Tim weet je als back al dat je een vervelende middag gaat hebben als hij tegenover je staat met enorm veel snelheid en een mooie techniek gaat hij met gemak de back voorbij. Achterin staat een geweldige laatste man in de vorm van Gene, als spits heb je weinig kans om hem 1 op 1 voorbij te komen. Naast Gene staat de snelste speler uit de regio Siem, met een geweldige snelheid en een goede werklust bezorgt hij de meeste buitenspelers een lastige middag.

voetbalschool AZ 2Uit de O.10-2 is Lukas van Oord geselecteerd, een laatste man die een geweldige inspeelpass heeft en een fantastisch inzicht voor zijn leeftijd, soms een beetje speels maar altijd de wil om te winnen.

voetbalschool AZ 3Als laatste maar zeker niet de minste is Mick de Laat geselecteerd, een rots in de branding van de O.9-1. Verdedigend geweldig en weet ook nog eens het spel goed te hervatten.

Namens de trainers van de O.10 en O.9 wensen we deze spelers veel plezier met deze geweldige ervaring. We weten zeker dat we van deze spelers nog veel gaan horen in de toekomst!

TM