Pasfoto Rick ZwanenburgMet het aanstaande vertrek van Frank Heemsbergen naar het oosten van het land is de vacature voor de portefeuille Voetbal Zaken Facilitair al enige tijd vacant. Inmiddels heeft het bestuur een kandidaat gevonden in de persoon van Rick Zwanenburg, formeel natuurlijk nog wel te bekrachtigen tijdens de komende Algemene Leden Vergadering.

Even voorstellen. Ik ben Rick Zwanenburg, 25 jaar oud en woonachtig in Alkmaar.

Vanaf mijn 5e jaar heb ik gevoetbald bij SV Koedijk. In de afgelopen jaren heb ik daar in verschillende commissies gezeten en zo mijn steentje bijgedragen. Hierbij valt te denken aan het organiseren van toernooien & activiteiten en het opzetten, bijhouden en meedenken binnen de scheidsrechters organisatie van de vereniging. Vanaf mijn 16e heb ik voetbalteams getraind en de afgelopen 5 jaar binnen de meidentak. Met die teams heb ik verschillende leuke en mooie ervaringen meegemaakt zoals promoties, kampioenschappen en internationale toernooien. Uiteindelijk alles met het doel om de teams en individuele spelers te ontwikkelen.

Medio april 2019 kwam ik voor het eerst in aanraking met Reiger Boys en na een aantal positieve gesprekken ben ik in juni 2019 begonnen als hoofdtrainer van de meiden onder 11, 13 en 15. Een functie die ik met veel plezier vervul en ik ook zal blijven vervullen naast mijn nieuwe functie binnen het bestuur.

In de korte periode bij Reiger Boys heb ik het bestuur leren kennen als een groep vrijwilligers die niet denken in problemen maar in uitdagingen. Uitdagingen die zij niet uit de weg gaan en waarbij zij bereid zijn hun eigen (functie) belangen opzij te zetten voor hun club. Een bestuur waar ik deel van wil uitmaken en waar wij samen gaan kijken naar de mooie toekomst die voor ons ligt. In de eerste periode in mijn nieuwe functie wil ik mij inlezen op alles wat er speelt binnen de portefeuille van voetbalzaken facilitair en zal ik proberen met zoveel mogelijk vrijwilligers contact op te nemen.

De overdracht is inmiddels gestart en Frank heeft aangegeven ook bij de start van het komende seizoen beschikbaar te zijn. Hiervoor zijn we Frank zeer erkentelijk.

Namens het voltallige bestuur willen we Rick veel succes wensen.

Met sportieve groet,
Bestuur v.v. Reiger Boys