Bos Bloemen FrankNog maar heel even en dan wordt onze droom werkelijkheid. We verhuizen dan naar Drenthe om daar onze intrek te nemen in een prachtige woonboerderij. Hier gaan we overnachtingen aanbieden zowel inpandig (groepsaccommodatie, B&B en appartement) als uitpandig (mini-camping, later wordt dit uitgebreid met blokhutten). Voor hen die ons willen volgen, hou onze website (www.drentseboerderie.nl) in de gaten.

Dit houdt natuurlijk ook in dat ik mijn bestuursfunctie niet meer kan invullen. Rick Zwanenburg heeft zich kandidaat gesteld voor deze functie en ik heb er alle vertrouwen in dat hij dit met verve zal vervullen. Bij elkaar ben ik zo’n 5 jaar actief geweest voor Reiger Boys, eerst als kaboutercoördinator, daarna als hoofdjeugdcoördinator en secretaris voor Voetbalzaken Facilitair (VZF), de laatste 2 jaar dus als bestuurslid voor VZF.

Ik wil iedereen binnen Reiger Boys bedanken voor de samenwerking en vooral de inzet bij de vele activiteiten die nodig zijn om een club als Reiger Boys draaiende te houden. Ik hoop dan ook van harte dat een ieder zijn/haar steentje zal/blijft bijdragen, de club kan het goed gebruiken.

Tot slot mijn dank aan het bestuur met wie ik de laatste per jaar heb mogen samenwerken. Uiteraard ook dank voor de prachtige bos bloemen die ik heb ontvangen.

Met sportieve groet, Frank

Bos Bloemen Frank